keops Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Asa am sa fac. Mai intai am sa vorbesc cu omu' sa o inscrie (pe cheltuiala mea) si daca e ok o cumpar direct inmatriculata. Eu am moto de strada si mi-am cumparat una de cross (KTM 250 - 2 timpi) pentru a iesi cu ea prin balarii....nu este inmatriculata, nu este inmatriculabila si recunosc am ceva probleme sa o duc la locul faptei (pana imi iau o remorca).......dar in teren.......e o nebunie....e usoara ca o bicicleta si trage de nu te tii de ea) .....gandeste-te si la varianta asta....mai ales ca poti gasi mult mai usor un cross decent decat una inmatriculata in banii pe care ii ai acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
floricel Postat Septembrie 30, 2005 Share Postat Septembrie 30, 2005 Fratilor, daca nu va grabiti si puteti astepta pana la primavara si mai doriti si un soft enduro, in primavara vand Canyonu, dupa ce-l fac frumos, ca vreau o capra sa ma cocotz pe munte. Si-l dau ieftin ca sa-l vand repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Octombrie 1, 2005 Share Postat Octombrie 1, 2005 joee_cretz ai gasit dr de 350 la 1500 de iepuroi? ma interesam si io de unul dar am vazut ca si pe mobile.de pretzurile se invart la 1600-2000 euro iar pe la noi (cele inmatriculate) de la 2000+ pentru cei care au calarit dr de 350 si ij planeta: e adevarat ca dr are mai putzin nerv ca comunista? (shtiu ca sunt 2 timpi si ca ar trebui sa fie de 1,7 ori mai puternica dar sunt 2 timpi ruseshti, adica batranesti )... shtiu ca cel mai concludent test este cel facut de mine... dar poate obtzin si parerea altora inainte. cu respect Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate