sergiu_91 Postat Septembrie 7, 2008 Share Postat Septembrie 7, 2008 Am un prieten care cauta un kit de reparatie pentru ambielaj (biela,bolt,role), sau direct un ambielaj in stare buna pentru rs 125 ,motor rotax 123. Rog adminul sa nu mute topicul! am scris si la Bursa dar ma acopera celelalte anunturi. Cosmin: 0729.898.315 Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_prince Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Am un prieten care cauta un kit de reparatie pentru ambielaj (biela,bolt,role), sau direct un ambielaj in stare buna pentru rs 125 ,motor rotax 123. Rog adminul sa nu mute topicul! am scris si la Bursa dar ma acopera celelalte anunturi.Cosmin: 0729.898.315 Multumesc! uite-te aici.......... http://www.bikeshop.ro/accesorii/anunturi-...+po+-33628.html vinde piese baiatu asta sper sa ai noroc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) vezi ca asta e roby care are un rs de 125. da un pm si iti dau idul lui. Editat Septembrie 17, 2008 de S o r i n DNA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 cauta pe ebay.de se gasesc acolo fara probleme. eventual rogi pe cineva care aduce motoare din germania sa ti-l aduca ca sa-l poata verifica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate