Bemelo Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 Caut si eu un filtru de aer pt o aprilia Sr50 din 98. am fost la united dar dureaza o luna si vreau ceva mai repede. Astept opinii/solutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat Septembrie 1, 2005 Share Postat Septembrie 1, 2005 nr meu 0721544284 daca ai nevoie de piese! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Polini Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 Caut si eu un filtru de aer pt o aprilia Sr50 din 98. am fost la united dar dureaza o luna si vreau ceva mai repede. Astept opinii/solutii. baga in lista de mess id tuning4scuter aduce baiatu orice piese de scutere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Aprilie 3, 2008 Share Postat Aprilie 3, 2008 baga in lista de mess id tuning4scuter aduce baiatu orice piese de scutere ba inainte de a posta mai baga o privire la data ultimului post Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionel_ Postat Aprilie 5, 2008 Share Postat Aprilie 5, 2008 baiatu asta ii bolnav...si`o adus nishte piese din italia si vrea sa le vanda in trecut ..)) cum zicea si razvy17...uitete la data ultimului post... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate