sangre Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pe 20 Septembrie o sa plec cu jumatatea sa vizitam nodrul Moldovei. O sa stam in Vatra Dornei 3 nopti si de acolo o luam la vale si la deal (sa vedem Moldova si Maramuresul) si manastirile din nord... Problema e ca noi cand plecam din Bucuresti nu vreau s-o luam direct pe nu stiu ce DN si sa nu vedem nimic cand ne ducem si cand ne intoarcem (o sa innoptam undeva la jumatatea drumului Bucuresti-Vatra Dornei) si in plus Uralul meu nu e de viteza...ii plac drumurile de tara si lente... Si v-as ruga pe fiecare (care aveti rabdarea sa cititi acest post) sa imi dati si mie un sfat (din experientele voastre) pe unde s-o iau pe unde e mai frumos (as vrea Transfagaraseanul la plecare) si ce traseu sa urmez....Si la intoarcere un alt traseu... Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Septembrie 10, 2008 Share Postat Septembrie 10, 2008 Pe 20 Septembrie o sa plec cu jumatatea sa vizitam nodrul Moldovei. O sa stam in Vatra Dornei 3 nopti si de acolo o luam la vale si la deal (sa vedem Moldova si Maramuresul) si manastirile din nord... Problema e ca noi cand plecam din Bucuresti nu vreau s-o luam direct pe nu stiu ce DN si sa nu vedem nimic cand ne ducem si cand ne intoarcem (o sa innoptam undeva la jumatatea drumului Bucuresti-Vatra Dornei) si in plus Uralul meu nu e de viteza...ii plac drumurile de tara si lente... Si v-as ruga pe fiecare (care aveti rabdarea sa cititi acest post) sa imi dati si mie un sfat (din experientele voastre) pe unde s-o iau pe unde e mai frumos (as vrea Transfagaraseanul la plecare) si ce traseu sa urmez....Si la intoarcere un alt traseu... Va multumesc! pai in bucovina mai toate drumurile mi sau parut frumoase, mai ales drumul dintre moldovita - sucevita - radauti - putna daca ajungi in zona, neaparat sa treci pe la ipotesti - super dealuri ocoleste drumul bucuresti - bacau. este plictisitor plictisitor plictisitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 in moldova stiu ce am de vazut dar pana sa ajung acolo....cam ce traseu as putea sa abordez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Septembrie 11, 2008 Share Postat Septembrie 11, 2008 Bucuresti-Brasov, pana acolo ai multe variante: Siriu, Cheia, DN1 etc, nu e greu de ales. De la Brasov, neaparat sa faci drumul de Sighisoara, prin Padurea Bogatii, cu campare si vizite in zona, mai departe Balauseri si dreapta spre Sovata, Praid , Lacu Rosu, Bicaz. In afara de Cheile Bicazului, nu ai nici o zona cu drum urat sau stricat, iar de la Bicaz depinde de tine pe unde doresti sa mergi, pe malul lacului spre Targu Neamt, de unde ai deschidere la Manastiri sau aceeasi destinatie dar prin Piatra Neamt. La intoarcere, pt divertisment si daca mai rezisti, poti sa te intorci prin Borsec-Toplita-Reghin si de aici mai vezi tu cum ajungi la Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Septembrie 11, 2008 Autor Share Postat Septembrie 11, 2008 multumesc frumos johnson...s-a notat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate