R4z0r Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Doina e sfant ! de unde stii tu? ca tu nu ai echipament... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 de unde stii tu? ca tu nu ai echipament... Asa am auzit si eu de la niste baieti...eu nu stie ca am scuter si nu tre' echipament ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovy_d Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Doina e sfant ! lasa fetele sa curete echipamentul cum stiu ele si daca vrei sa agati incearca pe haifaiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 lasa fetele sa curete echipamentul cum stiu ele si daca vrei sa agati incearca pe haifaiv Ce-i aia haifaiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Foltrans Postat Iunie 6, 2016 Share Postat Iunie 6, 2016 A incercat cineva la vreo curatatorie din Cluj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adi Adi Adi Postat Martie 12, 2019 Share Postat Martie 12, 2019 Dar pt curățarea interiorului nu a fost nici un răspuns... Și eu am cumpărat echipament sh. și mă interesează cum se spală o geacă, nu doar exteriorul. Mulțumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate