Sari la conținut

cao

EX+
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Cagiva mito
  • Numar Moto
    TM 91 CAO
  • Club
    Nu am club

cao's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. cao

    Echipament Moto

    Multumesc frumos de sfaturi , shi imi cer scuze ca am uitat sa precizez ca costumul e de piele . Asfalt uscat shi fara incidente .
  2. Buna . Mi-am luat un echipament Arlen Ness second-hand shi as vrea sa stiu cum il pot spala ... Il pot baga la masina de spalat ? se poate intampla ceva cu el ? Sau mai bine il duc la o curatatorie ? Astept raspunsuri . Multumesc
  3. Buna din nou . Am cerut un sfat unde as putea gasi un disc pentru motorul meu , nu un comentariu la cati km parcurg intr-un anumit timp ... Daca e sa o iau logic motorul mi-a venit in octombrie . Iar sezonul incepe prin martie ... 6 luni l-am avut pauza deoarece incepator fiind nu m-am riscat sa merg cu el prea mult pe timpul iernii . Iar din martie pana in momentul de fata , da am aproape 3000 de km . Nu sunt multi km dar luand in calcul aprilie - mai - iunie - iulie - august sunt 5 luni ... dintre care de vre-o 1 luna nu mai merg cu motorul din cauza discului shi am fost plecat shi prin vacanta ( mare ) . Astept incontinuare un sfat ... unde as putea da comanda la un disc de frana shi cam in ce pret . Multumesc frumos shi asfalt uscat , Claudiu .
  4. Salut tuturor posesorilor de mito . Am shi eu unul de aproape 11 luni . Am facut cu el 3000 km . Am mers cu el shi la drum lung ( 358 km ) Timisoara - Gorj . Nu am avut nici o problema la el . Dar momentan as vrea sa stiu daca cunoasteti pe cineva care dezmembreaza mito sau unde as putea gasi disc spate de frana pentru el ? Multumesc frumos shi aveti mare grija de voi . Asfalt uscat O zi buna , Claudiu Am atasat shi o poza cu mine shi motorul .
  5. Multumesc frumos CoSSmiN ! Topicul poate fi inchis shi asfalt uscat !
  6. Buna seara . Am o intrebare de curand mi-am cumparat o baterie noua deoarece ce-a veche nu se incarca ... Astazi am avut surpriza de a observa acelasi lucru shi la bateria noua . Dupa ce mam plimbat 1 sapt cu el , acum face din nou figuri shi nu imi porneste ... Trebuie sa il imping ... Ce poate fi defect de nu imi incarca bateria ? Am inteles ca poate fi alternatorul .... cati bani ii unu ? Sau altceva ce poate fi ? Astept raspunsuri . Multumesc Anticipat Cao
  7. Salut ! Eu in data de 29 am examenu pentru permis motoru il am in garaj shi credema ca mor de ciuda ca in fiecare zi stau shi ma uit la el shi ma mai dau cate umpik prin spatele blocului dar mi o frica de garda ... Ca daca ma prinde am pus-o . Multi zic dute mah cu el pe drum ca nu are treaba ta ... Dar mai am de asteptat 1 sapt shi gata o sa am permisul shi ma pot da linistit daca vremea tine cu noi ( vreme buna ) Incerc sa trag tare ca sa iau permisu din prima . Ce te-as sfatui pe tine ... Cumparati un Aprilia RS de 50 ( are viteze ) sau Gilera DNA ( nu are viteze ,e gen scuter dar aspectu e ca de motor ) poti sa iti iei linistit unul dintre aceste modele shi il conduci de la 14 ani dar sa il ai inregistrat ... ca politia nu prea baga de seama ca tre sa ai 16 ani . Cand faci 16 ani cu 3 luni inainte ( daca nu se schimba legislatia ) poti incepe sa faci scoala de soferi dupa care sa dai de permis . Sfatul meu este acesta iati un motor de 50 ori rs cu viteze ori dna sa te invetzi pe el ... cand faci 16 ani il vinzi mai pui niste banutzi shi iti iei unu de 125 ! Asfalt uscat shi incearca sa iti potolesti setea de viteza Credema am vazut cu ochii mei ( viteza ucide ) !!!
  8. cao

    Acident Minor ...

    Aici ai foarte mare dreptate ,, Mr.Watt " . Eu astept cu sufletul la gura sa dau de examen deoarece nu mai prind vreme buna ... la Timisoara e un frig de ingheata shi sufletul in mine ... Aveti grija cum mergeti cu motoarele shi Asfalt Uscat !!
  9. cao

    Turma De Oi

    Doamne ajuta ca ai scapat cat de cat intreg shi nu esti prin spital . Iti urez insanatosire grabnica shi data viitoare circula cu mai multa atentie shi cu ciobanasul ... vezi tu ce rezolvi cu el pe la politie macar motorul sa reusesti sa ti-l repari de pe urma lui dar intr-un fel nu avea ce cauta cu oile pe asfalt .
  10. cao

    Acident Minor ...

    Intradevar stiu ca nu am procedat corect ca iam dat motoru altuiva ... dar totusi nu imi trecea prin cap ca el va baga viteza totusi mam gandit ca isi da seama ce il poate astepta tinand cont ca are 21 de ani ... Oricum motorul nu il voi mai da la nimeni shi astept cu mare drag sa imi iau carnetul deoarece vremea tot mai naspa se face Asfalt uscat tuturor !
  11. Intradevar sunt multi cu masini care nu se asigura shi schimba benzile ca la mama acasa ... in Timisoara e urgie ... o circulatie de nedescris ... dimineata se merge bara la bara shi am vazut multi , chiar foarte multi cu scutere mergand pe bordura . Asfalt uscat shi aveti grija la cei cu masinile ! Blitz Blitz
  12. cao

    Acident Minor ...

    Joi seara mi-am primit un cagiva mito de 125 de ziua mea incredibil dar adevarat , nu mi-a venit sa cred , eram extrem de bucuros ... Lam incercat shi eu motoru mam plimbat cu el putin roata blocului ... momentan nu am permis in 29 am examenul Bun trecem mai departe ... ieri fratemiu ma batea la cap sa il las shi pe el sa mearga cu el ... A facut o tura .... a doua tura ... la a 3-a tura a inceput sa simta ce poate motoru .... cam pe la 60 la ora franeaza brusc .... pe jos pietris shi umed ... ii fuge roata de spate intr-o parte , reuseste sa redreseze motoru shi intra exact in niste paleti de lemn care ia facut praf ... Sincer am crezut ca da de pamant de nu se mai ridica ... nu mi-a venit sa cred a fost prima data in viata lui cand sa urcat pe un motor de viteza shi a avut precizie sa intre cu motorul in paletii aia de lemn ... nici nu avea casca in cap ... decat o pereche de blugi , adidasi , o bluza shi o geaca mai groasa care le-a facut praf motorul ... sa fisurat putin rezervorul dar lam facut la loc shi umpik zgariat pe lateral . A scapat foarte ieftin avand cont de faptul ca daca pica pe jos cand ia fugit spatele la motor se facea praf , ori daca o lua in dreapta era parcata masina lui ori shi intra in ea ... shi chiar nici nu vreau sa imi imaginez ce se putea intampla ori daca o lua in stanga erau niste containare de fier . Ii multumesc la Dumnezeu ca a reusit sa scape doar cu atat .... o mica zgarietura la picior shi ce a suferit motorul ... nu prea grav . Asfalt uscat tuturor shi aveti grija cum mergeti cu motoarele ! Blitz Blitz
×
×
  • Creează nouă...