ghost Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 tocmai am vazut la stiri un accident in sibiu...........motorul sport-touring, 2 pasageri si clasica dacie care nu acorda prioritate ...........bine macar ca de data asta protv-ul nu a luat partea masinii.......nu am prins exact stirea dar am inteles ca motocilistul si pasagerul au fost transportati la spital... .......poate stiti careva mai mult de atat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tible Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 Am prins stirea din plin: Este vorba despre doua motocicliste din Sibiu. Le-am vazut intervievate... deci sunt bine... probabil au leziuni minore si .. speram doar o sperietura zdravana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Sa speram ca a fost doar o sperietura si nu au patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrana Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 ca sa ne facem intelesi si sa facem situatia clara... accidentul a avut loc luni seara si nu erau cele 2 fete care au fost inteervate la televizor...ele erau doar niste prietene care erau cu ei!pe motor erau:un baiat si o fata.au fost transportati la spital dar a fost destul de naspa...el are mana rupta si piciorul drept mai nasol si ea s-a lovit destul de rau la ambii genunchi. oricum acum sunt mai bine cam atat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Septembrie 9, 2005 Autor Share Postat Septembrie 9, 2005 ca sa ne facem intelesi si sa facem situatia clara...accidentul a avut loc luni seara si nu erau cele 2 fete care au fost inteervate la televizor...ele erau doar niste prietene care erau cu ei!pe motor erau:un baiat si o fata.au fost transportati la spital dar a fost destul de naspa...el are mana rupta si piciorul drept mai nasol si ea s-a lovit destul de rau la ambii genunchi. oricum acum sunt mai bine cam atat.. 240088[/snapback] te rog sa le transmiti ca suntem alaturi de ei si le dorim insanatosire grabnica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate