Sari la conținut

tible

INACTIV
  • Număr conținut

    71
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.e-jocuri.ro
  • Yahoo
    tiberiu_gociu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Belfast, Northern Ireland, UK (orig. GL, RO)
  • Carnet moto din
    2005
  • Numar Moto
    PKZ 6215
  • Club
    Dunarea MC Galati

Informații profil

  • Motociclete detinute
    1. YAMAHA XTZ 600 Tenere
  • Interests
    Go, Moto, Foto, IT

tible's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Mulțam de compliment, mă simt chiar flatat!! ... dar io nu mi-s profesionist !!! Motorul îl am din ianuarie anul ista Âşi îmi rup Âşi io bucile pe el cum pot! Ceea ce am io pentru tine easti un CD-ROM cu un manual de XT600Z scanat foarte bine care se întinde pe 400 de megi. Dacă te interesează ți-l trimit "free of charge" cu poÂşta sau ftp ... numa dă-mi adresa ta pe PM, YM sau mail @ tiberiu[punct]gociu[at]gmail[punct]com. AÂştept un semn. Gud luck!
  2. Hai noroc! Dacă îți place să-ți bagi nasul singur în motor ... dă-mi un PM sau cată-mă pe YM. Ca posesor de XT600Z am ceva care sigur o să-ți placă. Endureală plăcută! Băftones!
  3. Multzam! Intr-adevar sunt foarte fericit!! Un an si ceva am bolit. Abia venit in tara asta .. nimeni nu mi-a dat nici un credit oricat de mic (nici macar o 1ooo lire). Noroc de compania la care lucrez, ca au facut un "riding scheme" pentru angajati prin care mi-am cumparat o bicicleta (cea din profil) pe care am platit-o in rate la salariu. Schema asta m-a ajutat enorm de mult. M-am invatat cu traficul pe stanga si cu asa numitele "green lanes" sau mini-off-road! O sa pun poze ori de cate ori o sa am ocazia. Multzam!! Sper sa nu fiti zgarciti cu sfaturile cand am sa le cer! Ciaules bulaaaaan!! Unt Danke shoshon! Recomandarea ta imi va suna in urechi mereu. Sa stii ca ieri a plouat, motorul a fost mai tot timpul ud si nu am putut sa lipesc "chestia aceea" pe parbriz. Cand am sa o fac te anunt! Multzam again Motobrandule!
  4. ... dar pana la noroaie si pietroaie ... mai este cale lunga! Intai mult asfalt! Multumesc lui Eugen ... ... pentru ajutorul dat! ... si consoarta foarte incantata dupa o plimbare mica! Sper si vreau ca acest motor sa ma invete "meserie"! Gandurile unei calatorii pana in Romania au si inceput sa se infiripe. Dar stiu ca va curge multa apa pe Dunare pana cand o sa se intample. Va salut cu farul!! Tible PS: Mai multe poze AICI.
  5. A devenit off-topic! Ce intreb eu si ce raspundeti voi!?!? Daca va intrebam ce se intampla daca imi tai venele cu un cutit ruginit sau o lama folosita... cred ca voi mi-ati fi spus sa fiu atent sa nu ma infectez.
  6. Sunteti mai rapizi cu genunchiul jos sau sus? Face genunchiul diferenta? De ce?
  7. pai aicea ... /index.php?...st&p=598469 ..nici o mie de euro nu dadeai pe fierul asta vechi de 15 ani, care mai are si poze si de fapt este mai "tanar" cu un an !!!!
  8. Cel pe care l-am arvunit arata asa: /index.php?showtopic=74551 Chiar si pentru aicea ... pretul e mai mult decat piparat! Mai cauta! Cheers! Incearca sa pui ceva pozne si poate primesti mai multe sfaturi.
  9. Fratilor, ieri am pus mana pe teflon si am sunat! Am spus DA! Pana Sambata 20 Ian 2007 sper sa o am in ograda! O sa va mai tin la curent cu evenimentele. Meritati toti cel putin cate o pinta de Guinness! Cine vine sa i-o dau?!
  10. Hai noroc! Sunt in Belfast din Oct 2005. Berea-i buna si apa-i multa! Te poti da pe doua roti 12 luni pe an ... ... dar platesti si pretul: 50% din timp esti UD! Vara max 29-30 de grade si iarna min 0-1 grade, iarba este verde tot timpul anului! De-acu' asteptam primavara p'acilea! Slainte! Tible
  11. Multzam de parerile de pana acum. Am uitat sa precizez: motorul nu a mai fost pornit de la Craciunul din 2005, drept urmare a pornit impins (baterie moarta cu promisiunea de a fi incarcata/inlocuita) a scos o gramada de fum la inceput dar dupe s-a curatat. Motorul suna bine. Inca imi dau in bobi!
  12. Intr-adevar e pe cale sa se intample! ... o vacuta imi face cu ochiul! Deci, trebuie sa ma decid pana Joi, 11 Ian 2007, am deja niste sfaturi primite, dar vreau si parerea voastra. Efortul vostru este ca si apreciat! Obiectul cu pricina: Yamaha Tenere, an 1991, 35.000 km - pret 950 GBP (x1.44) = 1370 EUR - are o infundatura pe rezervor in partea dreapta - carena prezinta ceva zgarieturi si crapaturi (rezolvate in mod artizanal) - kit lant nou - cauciuc nou pe fata - oglinda lipsa va fi pusa Atasez si alte fotografii. Imi cer scuze de calitatea lor, le-am facut blatu' cand proprietarul a lipsit 5 minute si nu am avut timp sa-mi setez aparatul... ... asa ca fara mila! Promit sa dau un Guinness la fiecare post competent! ..si o naveta la cel care taie in carne vie! Drink Guinness, drink sensibly! See you on the tracks! Tible.
  13. Un neuron accidentat genetic s-a insanatosit si a plecat! Oare celalalt a ramas sa faca liniute singur?! (Edit)PS: Stai ca scrie ceva acum....
  14. Doi neuroni accidentati genetic fac liniute!! Super FUNNY!
×
×
  • Creează nouă...