gornicc Postat Septembrie 6, 2005 Share Postat Septembrie 6, 2005 cumpar filtru de aer pt suzuki gsx r 750 din 93 94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yamaha XJ900 Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 cumpar filtru de aer pt suzuki gsx r 750 din 93 94 Salut! Nu stiu care este problema cu filtrul de ulei??? La mine apare foarte simplu, este pe stoc. Sunt din Tg. Secuiesc, daca vrei iti trimit filtrul, dar daca gasesti mai aproape, atunci iti scriu reperul: CHAMPION K301 = 272.000 lei cu TVA inclus. Vezi ca la toate modelele GSX 750 asta merge, deci nu puteti gresi la magazin. Sa nu accepti alt filtru, sau daca da, inainte sa ne consultam. Lucrez de 10 ani cu filtre si uleiuri, cam stiu care-i mai bun. Bafta multa. Mailul meu: office@motortuning.ro Sandor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Yamaha XJ900 Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 cumpar filtru de aer pt suzuki gsx r 750 din 93 94 MIIIIII de scuze, la filtru de ulei m-am referit adinauri!!!!!!!!!!!! Acum caut codul pentru filtrul de aer. Am gasit. CHAMPION cod: J304, pret cu TVA 799.200 lei. Nu este foarte ieftin. Este pe stoc 1 buc. Vezi daca gasesti mai aproape. Codul este corect, raspund pt. ea. Scuze ca ti-am dat adinauri filtru de ulei. Bafta multa Sandor office@motortuning.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate