Rareshamico Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Vand motor de cz 250 cred....cilindru patrat din cate am inteles e model sport! stare foarte buna:segmenti cutie cilindru ambreiaj etc...voi pune poze cu el in curand cine e interesat sa ma contacte-ze 0727622205 id:nikee_raresh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 cati bani? esti din bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Septembrie 17, 2008 Autor Share Postat Septembrie 17, 2008 cati bani?esti din bucuresti? da sunt din bucuresti...faza e ca motoru e desfacut,nu stiu cat sa cer zi-mi un pret si vorbim daca e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miha_hoe Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 ce an e? urca niste poze cu el asa ? il vinzi pe bucati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate