Didis Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Niste colegi mi-au spus ca ar fi avut loc un accident intre un X5 si o motocicleta pe Unirii, undeva in intersectia care merge spre Udriste (nu stiu cum se numeste strada), probabil in jurul orei 8. Cand au trecut ei, treaba se consumase. Singurele amanunte au fost legate de tipul masinii si ca moto era 'ceva negru, cu portbagaj'. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fester Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Am trecut dimineata pe acolo. Am vazult x5-ul si cateva semne de circulatie contorsionate. Motoreta nicaieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MacLeod Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 sa speram ca nu e nimic grav. Si daca e X5 sa nu fie cumva vreun bastan ( desi am senzatia ca asa este) si sa vrea iara sa scape daca cumva ar fi vina lui. Sanatate maxima si asteptam detalii ale incidentului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ant Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Am trecut in jurul orei 8.50 prin zona . X5 rupse-se semaforul cu totul, nu am vazut nici urma de moto prin zona (sau Doamne fereste de vreun motociclist) . Masina era catarata pe spatiul verde cu stalpul sub spoiler (fara daune considerabile) si restul de semafor imprastiat prin zona . Daca s-a intamplat inseamna ca au transportat partea vatamata de acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat Septembrie 8, 2005 Share Postat Septembrie 8, 2005 Sa speram ca nu a patit nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate