Sari la conținut

Didis

INACTIV
  • Număr conținut

    162
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    BMW K1
  • Numar Moto
    B 35 ROY
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Jawa 350 TS

Didis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Intr-un final mi-am luat Varta AGM, care nu e Varta Gel (presupun ca si tu ai tot AGM, din cate inteleg eu e alta mancare de peste, plus ca da un curent de pornire mai puternic - 260A; in orice caz, apreciez oferta de imprumut a bateriei ). M-am chinuit un pic sa o montez, dar cu putin ajutor s-a rezolvat.
  2. no, socoteala mea a fost cam asa: Varta cu gel da 170A la pornire, iar cea cu acid da 220A. Omu' de la Bumbas mi-a recomandat varianta cu acid. N-am gasit nicaieri cerintele mobrei personale relativ la aceasta caracteristica a bateriei, de aceea am zis sa merg la sigur. Nu-mi e foarte clar daca motocicleta chiar are nevoie de aceasta diferenta de putere la pornire. De exemplu, recomandarile pentru K100 sunt gel (170A) si acid (300A). Diferenta e mult mai mare decat la mine, deci ori aia de la Varta sunt dusi cu pluta, ori cei 170A sunt de fapt suficienti. Acum, n-am cumparat-o inca. O sa ma duc zilele viitoare si o sa vorbesc personal cu cei de la Bumbas. Will let you know...
  3. O sa merg pe varianta cu acid, 25Ah, de la Varta (aproximativ 300 RON). Asta a fost si recomandarea celui de la Bumbas, dar si a celor de la AutoBavaria. Dat fiind faptul ca bateria cu gel e vreo 400 RON, nu vreau sa risc.
  4. Ca tot s-a vorbit despre baterii, am si eu o intrebare, mai de om atehnic. Trebuie sa-mi schimb bateria la mobra iar BMW cere 25 amperi. Exista variantele cu acid care au fix aceste caracteristici. Variantele cu gel insa (care m-ar tenta), recomandate atat de Varta cat si de Exide, de exemplu, au 19 amperi. So, care-i treaba? se potriveste modelul asta cu gel, au ba?
  5. plus atitudinea potrivita, in rest si eu sunt complet de acord
  6. Din pacate, in cursul saptamanii mi-e cam greu sa ajung seara pe undeva, dar apreciez invitatia si chemarea la lupta Poate mai prindem un weekend frumos, si ne vedem pe drum. @Trumansky: pastram atingerea @mimimi: n-au intrat zilele in sac
  7. Didis

    K1200 Re3

    Am vazut mobra (cea pentru promovare) la Garmisch, si arata intr-adevar senzational. Apare si aici, pe la inceput
  8. Daca o sa fie suficient de frumos si nu-mi cresc alte task-uri intre timp, as cam face o plimbare pana la Cheia, pe sambata. Doritori, ceva?
  9. Ca mi-am amintit: BMW Motorrad Days 2007, the movie Enjoy!
  10. io zic sa vinzi mobra aia... oricum, sanatate si bafta la reparatii.
  11. Didis

    06.05.2007

    Imi pare rau de incident. Ia partea buna a lucrurilor - intotdeauna se putea si mai rau Sanatate pasagerei! Cu recuperarea banilor, as incerca sa obtin cat pot direct de la madam, daca ajungi la judecata, lucrurile se lungesc mult prea mult. Per ansamblu, cred ca oricum pierzi niste bani, problema e cati. Ia-ti un avocat. Cam cum zicea si asds mai sus, de altfel.
  12. Userul numit nazdravanul a avut asa ceva. Mobra cred ca e destul de rara pe la noi. Multa bafta in achizitie, sunt convins ca nu o sa regreti!
  13. Didis

    F800s De La Bmw

    Felicitari, s-o stapanesti sanatos!
×
×
  • Creează nouă...