dabix Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Ora plecarii 16:00 locatia : primul Petrom-ul de pe dreapta, la intrarea in Jilava. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ser79ban Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 Ora plecarii 16:00locatia : primul Petrom-ul de pe dreapta, la intrarea in Jilava. da si tu mai multe detalii daca nu e anunt doar pentru cei care stiu deja de plecare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dabix Postat Septembrie 20, 2008 Autor Share Postat Septembrie 20, 2008 da si tu mai multe detalii daca nu e anunt doar pentru cei care stiu deja de plecare. pai mergem sa luam cina la Ruse. Am crezut ca se intelege asta din topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lenoyy Postat Septembrie 22, 2008 Share Postat Septembrie 22, 2008 Dabix, urat din partea ta ca nu ai mai ajuns la ora si locul stabilit. Nici macar nu ai dat un semn pe forum ca nu mai vii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T Rex Postat Septembrie 23, 2008 Share Postat Septembrie 23, 2008 Ora plecarii 16:00locatia : primul Petrom-ul de pe dreapta, la intrarea in Jilava. gata boss, la 16 sunt acolo, sper sa nu ma faci sa astept degeaba p.s. bai serbane, ca vinzi masina, inteleg, dar ca esti virgina, nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate