teokincaid Postat Septembrie 9, 2005 Share Postat Septembrie 9, 2005 am urgenta nevoie de un plutitor de carburator de jawa...imi trebuie urgent daca mai vreau sa ma plimb cu motocicleta toamna asta...eu sunt din braila..aici nici o sansa sa gasesc...am fost si in galati(pt cunoscatori...in piata mare..la cele 2 tarabe cu articole de motociclete) si nu am gasit... daca e cineva din zona est,sud-est a Romanie care are pe acasa sau ar putea sa cumpere aceasta piesa(contra cost bineinteles)...si platesc si costul transportului...sau se mai poate pune pe maxi taxi... am inteles ca prin bucuresti s ar gasi..daca e cineva care stie ca se duce prin Vitan..poate se uita si de plutitor... sper sa ma ajute cineva. raman dator...si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Septembrie 10, 2005 Share Postat Septembrie 10, 2005 Incearca la Motor Boxer, in Bucuresti. 0722.529.806. Dc esti din provincie livreaza si prin posta cu plata la destinatie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulise Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Daca inca nu ai rezolvat problema,vorbeste cu Tunaru sa vezi daca are piesa si cat costa si voi merge sa ti-o cumpar.Eu vin la Braila vineri sau sambata(23 sau 24 sept.)Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate