Philip_HD Postat Septembrie 24, 2008 Share Postat Septembrie 24, 2008 (editat) Cateva zile de leneveala pe malul Barajului Vidraru... In prima zi am avut parte de un "dus" de cca. 20 min. de ploaie cu piatra, care a facut ciuciulete tot in calea ei, inafara de mobra bineinteles... ca era cea mai asigurata in varful dealului In rest... nici vorba de ursuleti cum se zicea... numai de vulpi am avut parte, care 2 nopti au "latrat" in continuu si chiar au venit pana langa foc si mi-au furat punga cu oase si suncile de gratar... Hoatzele! In ultima zi am prins si o bufnita "dormind in post" in amiaza mare Ma rog, nu sunt prea multe de spus cand stai degeaba... Editat Septembrie 24, 2008 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 Foarte frumos. Poza cu ceaunul pe foc e minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 ceaunul l-ai avut si p ala pus pe motocicleta?) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Septembrie 25, 2008 Autor Share Postat Septembrie 25, 2008 Foarte frumos. beer.gif Poza cu ceaunul pe foc e minunata wink.gif he, merci... puneam de-o mamaliga acolo ceaunul l-ai avut si p ala pus pe motocicleta?smile.gif) nu, mi-a fost adus ulterior... nu aveam cum sa incarc Viraga aia ca pe camila ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
F C A Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 he, merci... puneam de-o mamaliga acolo nu, mi-a fost adus ulterior... nu aveam cum sa incarc Viraga aia ca pe camila ) ma gandeam eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate