Sari la conținut

LycanC

Membru
  • Număr conținut

    100
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LycanC

  1. 4% consum la freewind? cum asa, ca eu sub 4.9% nu reusesc sa il scad?
  2. Tracer 700: http://www.visordown.com/motorcycle-news-new-bikes/yamaha-tracer-700-revealed/31143.html
  3. inspecteaza flansele de admisie sa nu aiba crapaturi. La fel face si banditul meu, initial am crezut ca e de la carburator, dar de fapt sunt crapate flansele si trage aer fals pe acolo.
  4. de ras sau de plans: http://lugojonline.ro/foto-video-alarma-falsa-la-o-banca-din-centrul-lugojului-personalul-si-clientii-evacuati-din-cauza-unei-presupuse-grenade/#comment-77928
  5. Problema e ingrosata cu rosu mai sus, apa este un foarte bun conductor si tu ai ceva fire neizolate la care a ajuns apa. dupa ce se usuca ar trebui sa nu mai ai probleme.
  6. Incearca Honda XR. Eu am 1.83 inaltime si vro 80kg si nu am nici o problema cu XR 650 R. E drept ca are vro 140kg la plin, dar la inaltimea ta, nu cred sa iti puna probleme. ieri am facut cam 130km pe asfalt, experienta care nu vreau sa o repet cu XR-ul, saua de enduro nu e tocmai potrivita pentru drumuri lungi pe asfalt, in schimb, cand dai de drumuri forestiere sau de macadam, e placere pura.
  7. Sambata l-am scos si eu pe al meu:D dar el vrea neaparat sa mai imbatrineasca de fiecare data cand merge la plimbare
  8. e posibil . Inca nu pot sa zic nici da, nici nu. Mesaj completat se poate si iarna cu Freewindul
  9. nice try:)) are doar 16511 mile....nu 165000km ceea ce scrie pe bord e de fapt 16511,9 mile ceea ce face cam 26500km
  10. eu zic sa te abtii de la a mai posta pe acest topic!!!
  11. pamant: http://www.youtube.com/watch?v=hg6lB56qDO8...player_embedded asfalt: trepte + nisip + apa:
  12. Pun si eu zona Transalpinei, poate apar unele drumuri care nu exista in alte harti. Nu mai tin exact minte cat am dat, dar un pret aproximativ: 50lei eu l-am cumparat cu gandul sa am o harta cat mai detaliata, si cu cat mai multe drumuri, cu atat mai bine.
  13. Hehe, nu stiu daca e Cartografia sau nu, dar am facut acu seara cateva poze.
  14. harta asta e 1:600.000. eu am gasit in Real in Deva un fel de atlas rutier foarte detaliat, are scara 1:200.000 si include si drumurile forestiere, plus toate localitatile.
  15. http://www.scribd.com/doc/1471882/Radu-Cin...-cu-cap-de-mort <- asta e cartea. Parerea mea e ca e doar fictiune. Sunt unele detalii relatate in carte care ma fac sa ma indoiesc serios de asa numita descoperire. Cat despre tunelele de sub bucuresti...sunt reale, doar cei de la TopGear au filmat acolo.
  16. Ceva frumos care incanta privirea: http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=156028
  17. http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=156028 un mic link cu poze facute de V-Stromeri de pe alte meleaguri. Sper sa va placa.
  18. hehe, ma refeream la faptul ca motocicleta e luata din alta poza si lipita peste peisaj... 1. se vede o diferenta de luminozitate a motocicletei fata de teren, 2. cauciucurile motocicletei nu au pamant/iarba pe ele cum e normal unei iesiri offroad 3. daca te uiti atent se vede forma decupajului in exteriorul rotilor, cel mai bine se vede in partea de jos a rotii fata But i could be wrong
  19. Motocicleta mea dupa o foarte scurta sedinta foto:) Suzuki XF 650 Freewind
×
×
  • Creează nouă...