mateih Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 la mine era urit si cam rece..asa ca ne-am hotarit sa fugim la ceva mai cald si mai frumos...si ne-am tocit pantofii in plimbare, iar vinul era tare bun. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Septembrie 25, 2008 Share Postat Septembrie 25, 2008 la mine era urit si cam rece..asa ca ne-am hotarit sa fugim la ceva mai cald si mai frumos...si ne-am tocit pantofii in plimbare, iar vinul era tare bun. dar atiu ca te plimbi sa nu-ti fie de deochi... distractie placuta. am fost si eu prin strasbourg... mai mult imi place elvetia sau luxembourg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mateih Postat Septembrie 26, 2008 Autor Share Postat Septembrie 26, 2008 profit inca cit vremea este ca lumea..dar este rece al dracului dimineatza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate