tiptil Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 Deoarece si pt că forumul buzăului nu prea este activ m-am gândit să punem aici fiecare id-ul nostru de messenger să ne găsim mai uÂşor ! al meu este: robert096568913 mai am câteva în lista mea dar le voi posta cu acordul proprietarilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zmin Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salut cozmin_tudorache Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salut!sper sa ne gasim mai multi sa ne organizam si noi mai usor....o plimbare una alta!id-ul meu :vaduva_dragos3000.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vgd Postat Septembrie 26, 2008 Share Postat Septembrie 26, 2008 salut!sper sa ne gasim mai multi sa ne organizam si noi mai usor....o plimbare una alta!id-ul meu :vaduva_dragos3000.Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bau_Bau Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Sper k acum cand mai vin in bz sa mai aud zgomote de motoare si sa mai vad si iubitori ai motoarelor p frig. Ps dak auziti ceva kre urla si e albastru eu sunt. Id Blackness_shines. hai cu motoarele si p frig in 2 sapt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ac76 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 id mess: acacac762000 Cand va adunati la vreo plimbare sau alte cele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNdu-KID Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 Id mess : just_andu_here Enduro RuLLzz !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 hai bah ca puteti mai mult e ultimul avertisment :D daca nu scrieti voi, atunci o sa va trec eu id-urile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 eu sunt SORIN shurubel, si imi place sa shurubaresc , daca aveti nevoie sa shurubariti la motoare, veniti la atelierul meu de shurubarit, maniac_biker_46* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TRX-er Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 eu shurubaresc dupa ce shurubareste shurubel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catalin10 Postat Ianuarie 8, 2009 Share Postat Ianuarie 8, 2009 salutare si sa va mearga motoarele . id :catalin10andy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Ianuarie 9, 2009 Share Postat Ianuarie 9, 2009 goetic.cristian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bfour Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 cosminantonesc1012 SALUTARE FRATILOR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roshu_f Postat Ianuarie 17, 2009 Share Postat Ianuarie 17, 2009 Salutare!Id-ul meu este roshu_f Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 hai salut. id meu e : giurgea46 si sunt disponibil intre 9 si 16. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SERDAR Postat Februarie 17, 2009 Share Postat Februarie 17, 2009 SALUT BAİTS SCUZA MEA EU NU POT SA SCRİİ BİNE mie dor de buzau Âşi voi. I can write better than romanian in english. my msn serdaragirme@hotmail.com serdaragir62@yahoo.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Februarie 18, 2009 Share Postat Februarie 18, 2009 Hello Serdar, nice for you to write here. How are you? Still in Turkey or back in Romania? The spring is coming soon, so you've better ride with us! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristineo Postat Februarie 19, 2009 Share Postat Februarie 19, 2009 Hello SERDAR... ekiblerezeeeeeeeeeee!!! we miss you to, and we are waiting for you to join us again.Regards to your family and all. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudi Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salamalecu Serdar ! rudishor@yahoo.com un chel mic cu ganduri rele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristik Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 cristiancacenschi78 id meu.vin si eu.si pe ploaie si pe vant.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coolmanlyv Postat Aprilie 26, 2009 Share Postat Aprilie 26, 2009 salut ! id: coolmanlyv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mPz Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Salut . Alex ma numesc . id : stefanalexandru3 Indiferent de vreme , sau de cat de solicitant si lung este traseul eu ma bag ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnny_bravo198 Postat Septembrie 2, 2009 Share Postat Septembrie 2, 2009 salutare tuturor motociclistilor id meu este johnny_bravo198 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Septembrie 15, 2009 Share Postat Septembrie 15, 2009 johndogaru este id meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate