bubucaty Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Cine are chef de o plimbarica pana la Sinaia, va asteptam la ARC la ora 12:30. Weekendul acesta se desfasoara Festivalul SINAIA FOREVER 2008., mai multe detalii aici : http://www.primariasinaia.ro/1_616_Afisul_...lului_3336.html Se papa un mic, o muratura ( eu de-abia astept de degust mustul localnic ), o friptura, se pot admira atractiile locale , etc. Pe dupa-amiaza ne vom intoarce. Scoateti-va costumele turing de la naftalina sau imbracati-va gros, va fi frigut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axol Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Cine are chef de o plimbarica pana la Sinaia, va asteptam la ARC la ora 12:30. Weekendul acesta se desfasoara Festivalul SINAIA FOREVER 2008., mai multe detalii aici : http://www.primariasinaia.ro/1_616_Afisul_...lului_3336.htmlSe papa un mic, o muratura ( eu de-abia astept de degust mustul localnic ), o friptura, se pot admira atractiile locale , etc. Pe dupa-amiaza ne vom intoarce. Scoateti-va costumele turing de la naftalina sau imbracati-va gros, va fi frigut. ma bag si eu. ne vedem la 12.30 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 Vin si eu...cei sensibili la frig sau fara echipament adecvat temperaturilor sa se abtina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yamaha woman Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 cica pe acolo ninge, asa ca echipati-va adecvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 sambata nu am reusit sa ajung insa azi a iesit o super plimbare un tur buc - ploiesti- sinaia- paraul rece - rasnov - bran - moieciu de sus - rucar- targoviste -buc plecare pe la 11.30 intoarcere la 20.30 super vreme, companie, mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate