Sari la conținut

RoC

Super Membru
  • Număr conținut

    617
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de RoC

  1. RoC

    Fz6 S/N

    Salut Bug spoilerul este disponibil, este cel original yamaha si se potriveste cu crash bar givi. Pret 200 lei.
  2. Salut! O sa fi super multumit de Bagster Rider. L-am avut pe o suzuki Hayabusa timp de peste 5 ani, a stat in ploaie, soare, vant...nu s-a stricat nimic. Acum folosesc geanta de top de la ei, Carbon Racer. Pot spune ca e geniala!
  3. RoC

    Fz6 S/N

    Caut tobe sport pt fz6 2004-2006, second hand. Daca are cineva, sunt interesat. Deasemenea am un set de crash bar - Kappa negre, pt FZ6, ca noi, un Bug spoiler original Yamaha negru modificat sa poata fi montat impreuna cu bug spoilerul si un set de crash pad - Rizoma, unul putin zgariat, pt ca si-a facut f bine treaba la o cazatura de pe loc. preturile "de vara" pt posesori de pe forum. Le vand pt ca am pus carene plastic. » Post actualizat in 18 Oct 2018 13:41 Multumesc user Motomus, Tobele au ajuns si sunt perfecte! Akrapovic FZ6 S 2006.
  4. RoC

    Fz6 S/N

    De la Kappa/Givi pretul variaza intre 300 si 400 de euro genti plus kit de prindere, dar pot ajunge si la 500/600 euro daca optezi pt Hepco Becker. Eu am dat 100 de euro pt kit si am luat de pe olx gentile laterale Kappa cu 850 de lei(aproape noi).
  5. RoC

    Fz6 S/N

    Salutare! Dupa mult timp m-am intors inapoi la prima ,,dragoste''! Am gasit-o intr-o casa din Caraiova cu doar 3000 de km la bord si nu am putut rezista...asa ca... din nou calare pe FZ6 S Fazer-2006. Bineinteles ca primul lucru pe care l-am facut a fost sa o accesorizez.
  6. RoC

    Fz6 S/N

    Salutare! Dupa 14 ani de FZ6 S Fazer si aproape 100.000 km cu ea, m-am intors la...Fazer! Ea este noua mea jucarie:
  7. RoC

    Fz6 S/N

    Rolul crashpad-urilor este sa minimalizeze efectele unei caderi de pe loc si la viteza f mica. Din cauza ca sunt de fapt doar niste tampoane, la orice cazatura, in afara de punctul de impact al crashpad-ului, motorul va mai atinge cu alte doua(cel putin)puncte de impact. La tine au fost capacul si maneta zgariate usor, crash-urile facandu-si treaba, in principiu... La viteze mari, sau forte de impact puternice, pot duce la fisurarea sau ruperea cadrului, de aceea producatorii de motociclete le fac foarte scurte si deobicei, casante!
  8. RoC

    Fz6 S/N

    Va salut! Daca sunteti interesati de o sa originala modificata pt confort, husa rezervor Bagster sau carene laterale negre, bagati un ochi aici: /index.php?/topic/745080-carene-laterale-si-husa-rezervor-bagster-yamaha-fz6-s-fazer-2004-2005/ Pt userul "Capuzu", ma uit, cred ca mai am si parbrizul original cu tenta gri, daca gasesc dau mesaj! O vara frumoasa si asfalt uscat! » Post actualizat in 21 Mar 2017 17:43 Mai am si Crashpad-uri protectie Rizoma, negre si grila protectie radiator din aluminiu cu logo Fazer.
  9. RoC

    Fz6 S/N

    Da, arunca aerul pe langa genunchi, la fel si apa murdara pe vreme urata, raman blugii curati!
  10. RoC

    Fz6 S/N

    Va salut! Am de vanzare cateva accesorii pt FZ6 S - Fazer. Toate au fost cumparate de noi de catre mine, sunt folosite dar in stare buna: Kit carene laterale negre din plastic; grila aluminiu cu logo"fazer"; kit geanta si husa rezervor din piele Bagster; top case 50 l si suport top case originale Yamaha, kit complet genti laterale Hepco Beker Junior cu tot cu gentile interioare de transport din cordura, parbriz inalt touring original Yamaha; o sea originala retapitata de userul Darian. Pt preturi, negocieri sau alte detalii, astept mesaj. » Post actualizat in 20 Sep 2016 12:28 Link cu anuntul din sectiunea vanzari/altele/motociclism.ro, pt vizualizare preturi: /index.php?/topic/741700-accesorii-touring-yamaha-fz6s-fazer/
  11. . Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri macar la fel de mult ca mine, de ea! Motul 10w40 full sintetic...asta am folosit mereu. Bafta!
  12. Fara suparare, dar deja mergeti prea departe cu discutia. Cineva mai sus spunea ca fiecare ar trebui sa-si simta propriul motor sub poponeata si sa stie singur de ce are nevoie. Eu intodeauna am pus cauciucuri dedicate pt Hayabusa sau macar cu specificatii pt motociclete sport-touring de peste 230 kg. Si asta pt ca sunt solid(98 kg.), pt ca eu calatoresc numai cu partenera si cu bagaje in scop turistic, adica peste 2000 km la fiecare tura si pt ca am incredere in inginerii producatorilor de renume care chiar fac studii pt fiecare tip de anvelopa pe care o produc. Compromisul pe care il fac eu este ca atunci cand merg la serviciu sau la ture scurte, nu alerg cu ea ca la circuit, logic, pt ca am niste anvelope stradale un pic mai dure. Asta nu inseamna ca merg incet, iar cei care ma cunosc stiu ca placerea mea suprema este sa fac derapaje controlate pe frana spate. Dar imi cunosc motorul si stiu limitele anvelopelor. Astfel am ajuns sa fac 75.000 km cu fazerul, 41.000 cu Hayabusa(amandoua de noi) si inca vreo 30.000 km cu alte motoare sau scutere. Cu toate astea de fiecare data testez alt tip de anvelopa si deobicei aleg ultimele aparitii care mai iau si premii pe teste de aderenta si anduranta. Ca o concluzie in 2012 am fost f incantat de ROAD 3. Ce frumos ar fi sa discutam la o bere toate astea....Hai cu vara... P.S. Mai puneti si voi poze recente:
  13. La multi ani, tuturor! In weekend am dat si eu o mica tura cu ,,pasarea" mea, vremea a fost superba iar motorul s-a comportat minunat. A pornit imediat si aderenta pe sosea era foarte buna. In ultimii doi ani am folosit Angel ST pe Busa si sunt foarte multumit. Eu merg tare si nu am avut niciodata probleme de aderenta si nici nu am schimbat guma sub 10.000 km. Anul trecut am pus pe Fazerul meu Michelin Pilot road 3 de care am fost foarte incantat, asa ca anul asta le voi pune si pe Busa.
  14. Uraaaaaaa! Bine ai revenit Pantero! Ai grija nu te lua in gura cu doctorii, fa ce "zic" ei, ca se pare ca "zic" bine! Sanatate multa si nu pune la suflet ce s-a intamplat......de acum ar trebui sa ai mai multa experienta si chiar mai multa minte! Bafta! Din pacate am cam lipsit in ultimul an de pe aici...nici de motor nu prea am avut timp. In ultimul an viata mea s-a dat peste cap si s-a schimbat cu 180 de grade. Acum m-am linistit sufleteste si toate au intrat pe un fagas normal. As putea spune ca sunt chiar fericit acum. Asa ca, incerc sa vin si eu maine dimineata la Focsani. Sunt racit varza, dar poate pun motorul pe platforma pana acolo, ca sa va pot insotii pe motor macar la plimbarea de sambata. Sper sa ma simt mai bine sa pot pleca dimineata! Va salut pe toti!
  15. Offf! Necazuri unul dupa celalalt pe capul ei. Un moment de rascruce in viata. Fi tare ca o "felina"!
  16. Nu vreau colant...exact asta spuneam, ci fibra de carbon pe care o folosesc si producatorii la imbracarea tobelor. Cineva si le-ar dorii pe cele stock dar sa fie imbracate in carbon. Cat crezi ca m-ar costa sa le imbrac in aceasta fibra de carbon???
  17. Stie cineva unde pot imbraca tobele originale(stock)de Hayabusa 2007, in folie de carbon(real)??? Atentie, a nu se confunda cu colantul imitatie carbon, care nu rezista la caldura. O poza cu vacuta recenta :
  18. RoC

    Fz6 S/N

    Nu am mai postat de mult pe aici.... Am FZ6 S Fazer din 2005 de la 0 km...acum are 75.000 km. O folosesc si in oras si la drumuri lungi. Mi se pare compromisul ideal si nu m-am plictisit inca de ea cu toate ca am si o Hayabusa. Amortizoarele sunt exact asa cum trebuie sa fie...bune. prin oras o tin standard, pe 3, la drumuri lungi cu pasager si bagaje reglez suspensia spate la 6 sau 7. Fata e suficient de stabila chiar si cu incarcatura la viteze de pana la 160km. Super motor!
  19. Eu abia le-am schimbat, ar trebui sa le mai am pe cele vechi prin garaj si sunt in stare buna. Ma uit diseara si dau un semn.
  20. Weekend-ul asta sunt ,,de serviciu" cu copiii, iar in urmatorul sunt in Antalya. Cred ca in ultimul weekend din iulie sau si mai bine in primul din august (4 si 5 august), putem face un stol de soimi. Intradevar acum drumul e plin de pietre....poate pana atunci se mai si curata.....
  21. Poate facem o sesiune de antrenament in gasca cu ,,vulturii" pe Transalpina. Mi-ar face placere sa iesim impreuna, o zi-doua, pe un drum virajat pt o plimbare relaxata. Mi-ati facut o pofta cu pozele astea.....
  22. Pai se pare ca nu o mai dau...nu prea se inghesuie nimeni.
  23. ...revin cu lista accesorii: - tobe omologate IXIL Extrem black oval 1000 euro; - tobe originale noi noute in cutie; - alarma cu senzor miscare/inclinare si pager viper 200 euro; - parbriz touring negru 100 euro; - xenon lumina intalnire(faza scurta)100 euro; - kit fixare top-case SW-MOTECH(design deosebit) 140 euro; - top-case 40 l vopsit in culoarea motocicletei 200 euro; - kit prindere genti laterale ,,corbin" 50 euro; - genti laterale(coburi),,Corbin" design deosebit 2000 euro; - geanta sa pasager(smuggler trunk) 800 euro; - husa rezervor piele ,,Bagster" 120 euro; - Geanta rezervor piele ,,Bagster rider" negru/rosu 115 euro; - husa sea piele ,,Bagster" cu logo HAYABUSA brodat 100 euro; - mansoane silicon logo 30 euro; - leviere(manete)frana si ambreiaj "LSL" SCURTE 200 euro; - scarite fata spate aluminiu rosii "LSL" 110 euro; - furtune frana si ambreiaj "Lucas" flexibile/metalice 250 euro; - disc frana spate gravat laser logo Hayabusa 300 euro; - paleta aer ventilator custom aluminiu 50 euro; - instalatie electrica comanda ventilator pe direct(pt zile toride) 50 euro; - priza 12 V cu protectie apa 20 euro; - crash protectori motor + KIT PRINDERE "LSL" 50 EURO; - stander plus kit bascula pt suspendare spate(uns lantul) 50 euro; - kit lant si pinioane original suzuki(did) nou(abia montat) 250 euro; - filtru aer K&N nou(abia montat) +kit curatare 50 euro; - anvelope noi(1500 km rulate). TOTAL INVESTIT IN ACCESORII: 6335 EURO(e prima oara cand calculez cat am bagat in ea, era sa-mi stea inima); PRET VANZARE MOTOCICLETA: 7500 EURO.
  24. Din pacate trebuie sa o vand, motivele sunt personale, nu au nici o legatura cu motorul care este intr-o stare exceptionala. Deci: Suzuki GSX-R 1300 Hayabusa 2007 Rosu, 40.000 km exclusiv touring(in oras folosesc o Yamaha Fazer 600). Imbunatatiri multiple de peste 4000 euro, revizie completa facuta saptamana asta, mai exact...schimb ulei, filtre noi aer si benzina, furtune de frana noi, metalice, schimbate in totalitate, lichide de racire si frana noi, schimbat kit lant complet, schimbat ulei furca si semeringuri(nu pentru ca ar fi curs...pur si simplu pt ca vreau ca cel care o ia sa o aiba de noua). Motorul a fost cumparat de mine direct de la suzuki romania de nou in august 2007(13.000 euro) si are carte cu istoric revizii la zi numai la Suzuki. fara zgarieturi, fara crapaturi, motorul este ca nou. Atentie, doar pentru cunoscatori. Pretul este nesimtit de mic pt starea in care este si valoarea imbunatatirilor: 7500 euro fara discutii gen,,ultimul pret". Mai multe detalii pe PM sau rocristea@yahoo.com sau 0744537011
×
×
  • Creează nouă...