geza.benedekfi Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) Poze : Pentru alte 240 poze click aici. - Se pare ca am adormit ( La titlu e 2008 in loc de 2007 )... ( cum pot schimba ?) Editat Septembrie 27, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 bravo baieti, dar unde dracu a-ti gasit zapada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Septembrie 27, 2008 Autor Share Postat Septembrie 27, 2008 bravo baieti, dar unde dracu a-ti gasit zapada? Pe Harghita - Harghita Madaras si Baile Harghita ( pe varf ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 faina tura!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GDan Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 BRAVO! Foarte frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 28, 2008 Share Postat Septembrie 28, 2008 domnilor, jos palaria !!! respectele mele ! cu africana pe acolo in nici un caz , dar poate vor veni si vremuri mai bune ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 doamne in poza se vede de parca l-ati trage pe drept..imi imaginez ce rapa draq era.. nu stiu cum se face ca in poza apare ca o adiere de panta si in realitate ultimii metri sunt verticali????(ma refer la poze asa in general) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 bravo bai. misto! l-ati pus la munca pe batranul Csaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate