csocso Postat Septembrie 27, 2008 Share Postat Septembrie 27, 2008 (editat) In ciuda faptului ca am avut iarasi mari absenti, Sanci si cu mine ne-am plimbat putin... Zsolti-daca a ramas fara capra -a venit cu Jeepul,si a facut focul Sanci a prajit slanina Intre timp Zsolt n-a rezistat tentatiei... A sosit si Lala,l-am asteptat cu mancare Spre casa am ajuns si in Tarnava Mare Alte pozeAICI Toate cele bune Editat Septembrie 27, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 29, 2008 Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) f tare! uite asa o sa ma reprofilez si eu la anu - grataragiul enduristilor Editat Septembrie 29, 2008 de ionut73 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Septembrie 29, 2008 Autor Share Postat Septembrie 29, 2008 (editat) f tare!uite asa o sa ma reprofilez si eu la anu - grataragiul enduristilor Da,si sper(am)ca o sa ne faci si noua cateva...si o sa vii cu 300-le,ca nu se poate accesa link-ul din semnatura ,si asa nu o vinzi Deocamdata insa curaj pt operatie,si sa ne auzim dupa ... Editat Septembrie 29, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate