pompiliu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 salutare ceati zice deo -ncheiere de sezon un drum fulger pina la koln unde se tine intermoto 2008 mergem sau nu mergem cu stima Pompi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vulturul argintiu Postat Septembrie 30, 2008 Share Postat Septembrie 30, 2008 cred ca ar fi cazul sa mergem ! .... dar cand ziceai ca-i inchiderea de sezon ????? ............. acum ca ti-ai cumparat motorul din imagine ai inceput sa faci inchideri de sezon ???!!!! .............. acum pot sa-ti demonstrez ca lantul de care ai ras tu nu se va strica asa cum o sa faca cardanul tau de la motociclu .............. baga ceva detalii si hai la treaba, acum ma dezmortesc si eu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pompiliu Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 cred ca ar fi cazul sa mergem !.... dar cand ziceai ca-i inchiderea de sezon ????? ............. acum ca ti-ai cumparat motorul din imagine ai inceput sa faci inchideri de sezon ???!!!! .............. acum pot sa-ti demonstrez ca lantul de care ai ras tu nu se va strica asa cum o sa faca cardanul tau de la motociclu .............. baga ceva detalii si hai la treaba, acum ma dezmortesc si eu ! DAMI NR DE TELEFON Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate