Lombardo Chopper Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Vând motocicleta MZ Ts 250 /1 an fabricatie 1980 culoare NEGRU + un Motor de scimb pret 800 lej negociabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 Vând motocicleta MZ Ts 250 /1 an fabricatie 1980 culoare NEGRU + un Motor de scimb pret 800 lej negociabil spor la vanzare .am avut si eu mz u dinasta merg bine .motoru de rezerva nul dai separat ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BIG BOSS Postat Octombrie 1, 2008 Share Postat Octombrie 1, 2008 (editat) E fain motorul spor la vinzare Editat Octombrie 1, 2008 de BIG BOSS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Octombrie 1, 2008 Autor Share Postat Octombrie 1, 2008 spor la vanzare .am avut si eu mz u dinasta merg bine .motoru de rezerva nul dai separat ? Motorul de schimb e in bucati (cred ca se poate folosi pt. piese de schimb) dar daca te intereseaza mai vorbim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 modelul asta are alternator ? daca da, il mai ai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 modelul asta are alternator ? daca da, il mai ai ? are dar nu vreau sa-il vind in bucati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduI Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 normal, ma refeream la motorul de schimb daca are alternator, nu sa descompletezi TS-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lombardo Chopper Postat Octombrie 2, 2008 Autor Share Postat Octombrie 2, 2008 normal, ma refeream la motorul de schimb daca are alternator, nu sa descompletezi TS-ul ok Imi pare rau, dar motorul desfacut nu are alternator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate