sebastiansss Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Salutare, acum 10 min ieseam din Otopeni in drum spre munca si am auzit la radio (Kiss FM) ca a fost un grav accident rutier in care este implicata o motocicleta pe DN1, chiar in Otopeni si ca este blocata circulatia. Va jur ca nu am vazut nici un accident si nici trafic blocat. S-or fi apucat astia sa dezinformeze din lipsa de stiri?? Stie cineva mai multe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zuziki Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 mda....si eu am auzit stirea dar vad ca nu vorbeste nimeni de aici depre asta.....poate nu-i reala stirea respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Octombrie 2, 2008 Share Postat Octombrie 2, 2008 Nu a fost accident cu motocicleta.Este vorba de un scuterist care a oprit la trecerea de pietoni de la AMC din Otopeni si o masina din spate l-a luat in plin.Scuteristul era echipat....il durea doar fundul dar nimic grav... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate