Sari la conținut

sebastiansss

INACTIV
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de sebastiansss

  1. Salutare. Azi pe la 10:30 mergeam dinspre aerop Otopeni spre bucuresti si la prima trecere de pietoni, in apropiere de Ferrari, banda a 3-a pe sensul meu de mers era blocata de Smurd, accidentul avusese loc pe sensul de mers spre aeroport. Era ceva, nu mi-am putut da seama daca era motocicleta sau scuter, era o casca pe jos pe trecerea de pietoni si un microbuz de pasageri C&I oprit tot pe trecerea de pietoni. Microbuzul era lovit in spate stanga, avea stopul spart. Era aproape blocata circulatia si nici nu am putut opri. Ce am vazut era ca aia de la Smurd incercau sa faca manevre de resuscitare. Am stat la o mare coada la intrarea in Buc dar masina de Smurd nu m-a depasit, ceea ce inseamna ca nu era transportabil pacientul. Am sunat pe la niste baieti motociclisti din Otopeni dar nu stiau nimic. Poate ati aflat careva ceva. Bafta si asfalt uscat.
  2. Salutare, am trecut prin Piata Roamana si era un motociclist cazut, de fapt mai era doar motocicleta, ceva R1 sau R6 negru, din pacate nu am vazut nr. Eram cu masina si nu am avut cum opri. Era politie si salvare si mai erau vreo 2-3 motociclisti. Stie cineva amanunte?
  3. Salutare. In primul rand, noi ca si motociclisti, ar trebui sa ne cerem scuze pentru un accident provocat de unul dintre noi. Imi pare rau ca a murit un copil. Dar exista marea posibilitate ca acest "motociclist" sa scape nepedepsit. Asa cum va mirati cand auziti de un sofer de masina ca scapa nepedepsit cand a lovit un motociclist, asa o sa va mirati si cand o sa scape un motociclist ce a lovit un pieton. Si ca sa va dati seama ca am dreptate, uita-ti-va la posturi de acum 1 an, cu motociclistul care a lovit 2 pietoni pe DN1 in Otopeni, cu ala din Snagov ce a omorat-o pe gagica cee-i statea in spate, etc. Ce s-a inatmplat cu ei? e vreunul la puscarie?? Si spuneti sincer, daca voi ati fi in situatia asta, nu ati face tot posibilul sa va scoateti nevinovati?? Putem face 100 de marsuri, si de protest, si de avertizare, nu se rezolva nimic atata timp cat primeaza ce ai invatat in familie: sa te dai cel mai smecher, iar daca faci vreo prostie sa scapi! Campaniile noastre trebuie facute in scoli generale, sa invete de mici copii ca nu e bine sa faci rau, ca trebuie sa respecti legea.
  4. sebastiansss

    Dn1 Otopeni

    Salutare, acum 10 min ieseam din Otopeni in drum spre munca si am auzit la radio (Kiss FM) ca a fost un grav accident rutier in care este implicata o motocicleta pe DN1, chiar in Otopeni si ca este blocata circulatia. Va jur ca nu am vazut nici un accident si nici trafic blocat. S-or fi apucat astia sa dezinformeze din lipsa de stiri?? Stie cineva mai multe?
  5. Ba, eu am TICO, nu va mai luati de masina ca e vina soferului nu a masinii. Candva, am preferat sa dau banii pe o motocicleta decat sa-mi iau o masina mai "smechera". Iar prin zona aia nu am mers ABSOLUT niciodata cu motocicleta. Pur si simplu e inconstienta, mai ales cand e ud pe jos. Prefer sa ocolesc pe 1 Mai pana la Arc sau pe Floreasca.
  6. sebastiansss

    R.i.p. Cutzi :(

    Nu inteleg rostul acestui post. Realitatea este ca daca era un pusti de 24 ani cu carnet de 2 luni calare pe o Hayabusa, toti ar fi spus ca nu avea ce cauta pe o asemenea motocicleta, ca este vina parintilor, ca este vina Politiei etc. De data asta e insa tot un exemplu de lipsa a experientei, a unei masini prea mari, a unui sofer prea grabit. ...mergea bine cu ATV-ul...La ce i-a folosit?? Bine ca pe contrasens nu se afla o gaska de motociclisti in drum spre vreo intrunire, sau un Tico sau un Matiz cu o mama la volan si 4 copii inauntru, acum ar fi fost toti morti! Si soferitza q7-lui ar fi dat declaratii pe la Politie ca de fapt ceilalti erau pe contrasens, taticul dadea bani unde trebuia si scapa, asa cum au scapat 80% din cei ce apar aici pe site la categoria "oameni cu bani ce au omorat un motociclist" si au scapat. A murit de mana ei! Asa cum a murit motociclistul de pe Viilor, asa cum a murit cel de la Arad.
  7. Am fost la inmormantare dar din pacate nu voi ajunge la si anul asta. Maine plec din tara. Mai am inca poza lor ce am avut-o pe motocicleta. Imi pare rau si Dumnezeu sa-i odihneasca in pace. Va rog totusi sa ne comunicati in ce stadiu mai este dosarul soferului, daca aveti idee. Sunteti toti de acord ca vrem sa stim ce pateste cineva ce are puterea sa ne omoare. Sper ca familia sa se simta macar putin alinata de prezenta cator mai multi motociclisti.
  8. dar totusi poate ne spun cei care au fost la fata locului, cei care-l cunosc pe motociclist care sunt concluziile Politiei! Chiar nu stie nimeni nimic?
  9. In cazul asta nu este neacordare de prioritate, este neasigurare la schimbarea benzii de mers, si nu o sa-i ia carnetul, o sa-i dea 2 puncte penalizare si 3 puncte amenda. Si eu am patit acelasi lucru si tot o femela era la volan si cand am auzit la Politie ca nu pateste nimic m-am luat la cearta cu Dnii Politisti si mi-au aratat decretul. Si asa e. Mooista asta scapa doar cu 2 puncte. Data viitoare o sa faca la fel si poate o sa vina vre-un motociclist mai tare si-l mierleste. Problema este legea, problema sunt tot acesti politisti care nu o aplica! Aseara (adica vreo 18:30) la Baneasa in intersectie, venind dinspre fantana Miorita un Range Rover a facut la stanga, desi era interzis. Erau 3 agenti in intersecti (din care un motociclist) si nmici unul nu a schitat nici un gest!!! Daca faceam eu asa cu motorul, veneau toti dupa mine.
  10. Ma exista candva sau poate mai exista o prevedere a legii permiselor auto care zicea ca daca sub 18 ani mergi fara permis si faci un accident, etc, nu mai aveai voie sa-ti iei permis pana la 21 ani. Poate ma insel dar cam asa cred ca era acu vreo 12 ani cand mi-am luat eu permisul. Daca nu mai exista ar trebui reintrodusa! Ca toate ciorile astea o sa dea spaga si o sa-si ia permis fix la 18 ani, chiar daca pana acum doar au "ranit" pe unul sau pe altul.
  11. Pai uitati aici o stire adevarata cu "motociclisti" http://www.realitatea.net/teribilism-si-la-munte_334896.html si iar zice lumea: |motociclistii astia|
  12. Daca ati merge prin zona aia, intre Timisoara si Arad si ati vedea cati colorati umbla cu motociclete fara numere sau numere de Franta, Anglia, etc, fara echipamente (casti) si in ce hal conduc cred ca v-ati face cruce si v-ati lasa de motociclism. Ce sa le faca politia din satele alea cand paritnii lor sunt bulibasi sau ce dracu or mai fi si sunt 100 de locuitori in sat care toti se ocupa mai nou cu vandutul de motociclete? Tot vina politiei este, ca toti stiu ce se intampla, si din Tm si Arad dar nu se duc sa faca razii cateva zile. Este mai usor pt toata lumea daca ii lasa in pace. Si apoi vedem la stiri: ...."un motociclist..." cand de fapt este vorba de o cioara de 17 ani fara carnet si apoi iar zice lumea: "motociclistii astia nenorociti...."
  13. Ma baieti, sunt de acord ca zona Bv-Ms este superba si se poate merge tare. Dar eu cand am trecut cu motorul pe acolo (prin padurea Bogatii) nu ma puteam gandi decat la urmatoarele: Daca as avea accident acum in cat timp ar ajunge o masina de salvare? Stiu ceilalti participanti la drum sa acorde primul ajutor? Soso, in cat timp a ajuns salvarea la tine? Ai vrea sa mai treci vreodata prin durerile pe care le simteai? Eu am avut un accident nasol si efectiv ma trezesc incetinind in clipa in care imi amintesc. Drumul ala ar fi superb daca am reusi ca 1 duminica pe luna sa-l inchidem si sa ne dam toti. Vand Suzuki SRAD 1997 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&...w&ID=124932
  14. Si apropo de scuteristi, fara sa generalizez (deoarece eu am si un scuter) aseara a trecut unul prin Otopeni pe strada 23 August la intersectia cu drumul Garii fara sa acorde prioritate! Atat de idiot, cred ca avea vreo 50/h, nu purta echipament, era DOAR in pantaloni scurti si mai avea si un copil in spate. Masina din fata mea a franat sa nu-l ia in plin iar el a intrat de sperietura pe contrasens si a facut un mare balans. Mi-am dat seama ca nici macar nu stia ce semnificatie avea semnul lui deoarece s-a oprit sa faca scandal, tot el tare in gura ca era sa-l omoare aia cu masina. Cand i s-a spus ca trebuia sa cedeze trecerea a fost foarte uimit. Intrebarea mea catre cei ce apara scuteristii: Ce cauta pe strada fara sa stie semnificatia semnelor? Voua vi se pare normal sa muriti asa? Daca aia cu masina il lovea, il arunca pe trotuar si sigur ar fi patit ceva grav. Inafara faptului ca scuterul era neimatriculat. Mie nu mi se pare normal.
  15. Aici la noi tot o problema de mentalitate este mersul pe o moto cat mai mare. Si este iar vina parintilor! Nu stiu cati ati citit pe net ca fiul lui Gerard Depardieu a fost arestat si condamnat la 6 luni de inchisoare pt ca a condus un scuter(!) in stare de ebrietate. Ce s-ar intampla la noi pt asa ceva? Max 1 mil amenda! Daca ar fi amenda 400 euro pt ca mergi cu un motor mai mare decat ai dreptul sa conduci, ati vedea orasul plin de moto de 125, ca nu i-ar mai conveni nimanui sa dea o amenda cat rata pe 3 luni la o astfel de moto. Presupun (din pacate nu poti fi sigur|) ca ar scadea rata accidentelor la incepatori!
  16. http://www.realitatea.net/o-fetita-de-10-a...ati_319442.html Uitati mai oameni buni aici stire. Concluzia: totul tine de educatia parintilor!!!
  17. Acum, in mod normal, ar trebui ca AMR sa ia o copie a dosarului de la Arlequin, declaratiile martorilor, etc si sa mearga cu ele la cel mai mare sef din Politie la care au acces, eventual Dl Christian Ciocan, care mereu apare pe la Arc, etc si sa vada ce spune acesta. Sa vada ca cineva se opune deciziei unor politisti corupti. Si Arlequin, daca faci plangere la Politie, indiferent daca ai dreptate sau nu, tot vor fi luati la intrebari.
  18. In sfarsit un accident care poate va cauza o reactie si va face ceva pt viitor: http://www.libertatea.ro/index.php?section...&sid=209799 sI apropo de motococalari, ieri perin crangasi era un chopper negru pe care un domn mergea cu casca pe mana, noroc ca avea ochelari de soare si era bine protejat.
  19. Salutare, ziceau si ca avea carnetul suspendat pentru viteza. Am vazut nr motocicletei IF 02 LFL. Il cunoaste cineva? Si unde exact s-a intamplat?
  20. Fratilor, sa vedeti ce scuteristi sinucigasi am intalnit in Brasov si Tg Mures, majoritatea ciori, cu nr de italia la scutere, mergeau complet neechipati, printre camioane. Erau un scuter cu 3(!) pasageri, am vrut sa le fac poza cu mobilul dar n-a iesit nimic. Am vazut la Tv ca pe la Craiova, sau in satele alea de tzigani au confiscat jandarmii vreo 30 de scutere(ceva de genul asta) pana le arata actele de provenientza. Pai ganditi-va sa dati peste vreo cioara deasta printr-un sat pe acolo ca te linseaza ciorile cu politia de fata chiar daca "scuteristul" are doar vreo 14 ani, n-are casca si poate si bause ceva! Dragi politisti, mergeti seara prin Bolintin si vedeti ce-i acolo de scutere si Atv-uri si legitimati-i pe cei care le conduc!!!
  21. Nuka, adica ai prefera sa uitam tot ce s-a intamplat?? Sa uitam si accidentul lui Bogdan de pe DN 1?? Sa scoatem rubrica? Nu stiu daca ai remarcat sau daca ai avut rabdare sa citesti tot ce scrie dar FAMILIA lui Traian si FAMILIA Elei ne cheama la parastas! Ei nu vor sa ne lase sa uitam si fac cel mai bun lucru!!!
  22. Am fost la inmormantare si o sa vin si la parastas. Sper sa fim mai mult de 20. Nu stiu ce se intampla dar din ce in ce mai putina lume citeste rubrica de accidente. Stiu ca e cea mai neplacuta rubrica dar devine cea mai importanta in cazul in care un om moare. Toate accidentele trebuie sa ramana in discutie si trebuie descusute la nesfarsit pentru a reusi sa evitam alte morti sau raniri.
  23. Salutare, se cauta proprietari de scutere sau mopede pentru o firma noua de curierat prin Bucuresti! Salariu FOARTE BUN! Sambata si duminica libere!!! iNFORMATII la DL BADEA CODRUT 0788832679. Va asteptam!
  24. Salutare, se cauta proprietari de scutere sau mopede pentru o firma noua de curierat prin Bucuresti! Salariu FOARTE BUN! Sambata si duminica libere!!! iNFORMATII la DL BADEA CODRUT 0788832679. Va asteptam!
×
×
  • Creează nouă...