M@TRIX Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Salut,am cont de ceva vreme pe forum dar nu am postat nimic pana acum.Intentionez sa achizitionez un scuter de 125cc si am gasit acest anunt cu skipperu'.Intrebarea mea este,daca este bun ca raport calitate/pret. Poftiti linkul spre anunt : http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...002-129624.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 are un prieten un skipper de asta in 4 timpi si ii foarte multumit de el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 are un prieten un skipper de asta in 4 timpi si ii foarte multumit de el Am auzit si eu ca sunt bune,dar ma refeream strict la ala din anunt la starea in care se afla si etc...Ce parere ai de ala din anunt,face banii,din ce vad in poze cam ar avea nevoie de o vopsea ca e cam zgariat,probabil de la transport,si vad ca nu are pedala aia de la kickstarter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvy Postat Octombrie 3, 2008 Share Postat Octombrie 3, 2008 Am auzit si eu ca sunt bune,dar ma refeream strict la ala din anunt la starea in care se afla si etc...Ce parere ai de ala din anunt,face banii,din ce vad in poze cam ar avea nevoie de o vopsea ca e cam zgariat,probabil de la transport,si vad ca nu are pedala aia de la kickstarter. la banii aia eu zic ca merita mai ales daca are acte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M@TRIX Postat Octombrie 3, 2008 Autor Share Postat Octombrie 3, 2008 (editat) la banii aia eu zic ca merita mai ales daca are acte Ms mult de raspunsuri,macar mi-a dat cineva o parere,cei care mai aveti sugestii astept,mai am in minte si ceva aprilia leonardo 125,oricum o sa ma duc maine si la cineva din zona sa vad ce scutere are,si daca nu imi gasesc prin zona poate iau skipperu sau mai astept sa vad ce mai aduc oamenii:-? Editat Octombrie 3, 2008 de M@TRIX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate