Metal Heart Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-FZS600-FZS-60...bayphotohosting Vreau sa-mi schimb discurile de frana, si tot cautand pe e-bay, am dat de asa ceva, discuri de frana Kagizume. Pretul nu-i deloc de lepadat, 130 lire perechea, dar mai are cineva asa ceva? Am citit niste reviewuri pe net, si in general oamenii par multumiti, dar exista riscul ca ele sa fie niste porcarii, gen, sa se ovalizeze in 3.000 km. .. Sunt dispus sa dau cat trebuie (totusi nu 250 E pe un disc cat e la Yamaha) pe o pereche de discuri noua, dar daca asta e un chilipir, e binevenit, cu diferenta de bani imi pot lua altceva, cauciucuri sau kit de lant, de exemplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Octombrie 6, 2008 Share Postat Octombrie 6, 2008 Intreaba-l pe @Mac Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate