liu Postat Septembrie 18, 2005 Share Postat Septembrie 18, 2005 Salut! Incerc sa customizez un Simson . Partea cu modificarile merge destul de bine , dar as vrea sa nichelez ceva piese si nu stiu unde. De aceea lansez o mare rugaminte , sa-mi spuneti voi unde as gasi o firma care face asa ceva. De preferat ar fi undeva in zona NV , eu fiind din Salaj. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rianu Postat Octombrie 2, 2005 Share Postat Octombrie 2, 2005 ce simson e(sprt sau awo)??Vreau sa stiu daca ii schimbiroata pe spate, daca pui roata lara ,am si eu un simson sport si ma gandeam sa-i pun roiata lata dar nu vreau sa modific furca.Daca stii vreo varianta te rog suna-ma si pe mine.Si eu am intrebat de cromare pe pro-bike si mi s-au dat ceva raspusuri daca te mai intereseaza conatcteaza-ma pe pro-bike sau la 0722788117 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Octombrie 4, 2005 Share Postat Octombrie 4, 2005 In general baie de nichel gasiti la marile fabrici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate