Rotila Postat Octombrie 13, 2008 Autor Share Postat Octombrie 13, 2008 Haha merci, dar sunt baieti care se dau cu mult mai tare si mai "curat" decat mine. Eu in general merg in weekend. Vroiam sa mergem weekend-ul viitor la Bacau, dar o sa fie un eveniment pe circuit sambata si pentru o zi nu prea are rost. Asa ca daca vremea ne permite vom fi pe AmcKart. Stiu stiu ... dar ma gandeam ca te pacalesc pe tine sa ma dau in spatele tau ca pe Bibi nu prea am reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmisulicaa Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 intrebare: cat mai tine "sezonul" amckart? Pana nu se mai poate merge, adica pana ninge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 daca e uscata pista te dai oricand, anu trecut ne-am dat si-n decembrie si-n ianuarie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate