geza.benedekfi Postat Octombrie 11, 2008 Share Postat Octombrie 11, 2008 (editat) Ne-am strans iarasi, Lala ( regele ) : Sanci : Laci : si (putin mai tarziu ) Csocso : si ne-am dus pana langa Sighisoara, unde s-a organizat un Off Road pentru masini 4x4 : si ne-am intalnit cu o echipa de enduristi din Sighisoara : Lala, cu motorul avariat si-a dat seama, ca Tarnava e prea adanca Pentru alte poze click aici In rest : Editat Octombrie 11, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 f misto! ati calatorit ceva pana la sighisoara si inapoi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 Frumoasa iesire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csocso Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 (editat) Iata si ce nu se vede din celalalt unghi(de camera ): Un rest de cca 300 de pozeAICI Toate bune Editat Octombrie 12, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate