Capjuna Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea scuterului,unde trebuie sa ma duc sa.mi modifice talonul si de ce acte am nevoie,cat se plateste!!!Pentru ca trebuie sa schimb talonul...si dupa aceea sa vad ce trebuie sa fac pentru ca mi.a expirat si ITP.ul! multumesc mult!!asfalt uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Octombrie 12, 2008 Share Postat Octombrie 12, 2008 am si eu nevoie de ajutor va rog!!daca am schimbat culoarea scuterului,unde trebuie sa ma duc sa.mi modifice talonul si de ce acte am nevoie,cat se plateste!!!Pentru ca trebuie sa schimb talonul...si dupa aceea sa vad ce trebuie sa fac pentru ca mi.a expirat si ITP.ul! multumesc mult!!asfalt uscat!!! Cel mai bine te duci la RAR, trebuie sa-ti completeze la observatii in CIV schimbarea culorii si tot acolo poti face si ITP-ul. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate