daw_hanson Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Am nevoie urgenta de un ambielaj pentru simson. Cine ma poate ajuta, lasati mesaj pe forum.Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 Salut Nu am ambielaj de simson, dar in schimb am un simson intreg (cu mici modificari) care il dau cu 3,5 buloane negociabil Daca re intereseaza zimi pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Debrando Postat Octombrie 17, 2005 Share Postat Octombrie 17, 2005 mai bine iti iei cu motor intreg,numa sa fie bun.daca il dai la reconditionat ai sanse sa nu faca treaba buna si sa dai banii degeaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
axi Postat Octombrie 23, 2005 Share Postat Octombrie 23, 2005 Scuze dar nu ti trebuie tie un simson cu acte, care il dau cu 3 mil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate