[kamikaze] Postat Septembrie 19, 2005 Share Postat Septembrie 19, 2005 Poate cineva sa imi dea si mie ceva detalii despre acest Rally Raid? Am tot cautat si nu am gasit...sau poate nu am cautat bine. As vrea sa particip si eu...daca exista vreo varianta pentru incepatori/debutanti. Scuze, dar sunt mai nou in meserie. Merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 ' date='Sep 20 2005, 01:33 AM' post='246304']Poate cineva sa imi dea si mie ceva detalii despre acest Rally Raid? Am tot cautat si nu am gasit...sau poate nu am cautat bine. As vrea sa particip si eu...daca exista vreo varianta pentru incepatori/debutanti. Scuze, dar sunt mai nou in meserie. Merci. Pana atunci e etapa la BV-BRan saptamana viitoarte. Vezi ca sunt informatii aici in forum. Ai rally replica de 660??? Poti sa pui o poza cu motorul tau? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
[kamikaze] Postat Septembrie 20, 2005 Autor Share Postat Septembrie 20, 2005 Pai explica-mi si mie o treaba: in calendar scrie ca urmatoarea este et.5 - bacau...pe 23 septembrie 2005, si de asta intrebam. Ma rog...atunci cand e urmatoarea week-end-ul asta...sau celalalt? Vreau si io mai multe detalii: taxa, daca au vreo varianta pentru incepatori, locatie, etc. PS: KTM-ul este un Rally Raid din 1997. O sa pun si o poza cu el daca gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Septembrie 20, 2005 Share Postat Septembrie 20, 2005 ' date='Sep 20 2005, 04:50 PM' post='246667']Pai explica-mi si mie o treaba: in calendar scrie ca urmatoarea este et.5 - bacau...pe 23 septembrie 2005, si de asta intrebam. Ma rog...atunci cand e urmatoarea week-end-ul asta...sau celalalt? Vreau si io mai multe detalii: taxa, daca au vreo varianta pentru incepatori, locatie, etc. PS: KTM-ul este un Rally Raid din 1997. O sa pun si o poza cu el daca gasesc. weekendul 1-2 oct 30 Euro taxa. Ai detalii mai jos /index.php?...pic=26248&st=20 Calendarul competional la enduro si rally raid se modifica tot timpul din mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate