lucian.n Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 poze din we trecut. zona: Ciunget, Voineasa. (Vilcea) Poze! superb! astept urmatoare intalnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 Foarte frumos...misto ca ati gasit si zapada... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 pun si eu deseara cateva..reprezentative..momentan inca ma refac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EnduroMan Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) oooooo, EKIPA COMPLETA !!! A-ti facut-o lata din nou dar l-ati cam kinuit pe Clau'...are o fata... de submarin in retragere Editat Octombrie 14, 2008 de EnduroMan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 Foarte frumos...misto ca ati gasit si zapada... adevarul e ca pe traseul de acces spre ciunget ne-am c-am saturat de zapada.in unele locuri avea si un metru din cauza viscolului..culmea e ca tocmai pe acolo trebuia sa trecem..traseul spre seaua stefanu era blocat complet de zapada asa ca am renuntast si am coborat dim curmatura vidrutei spre lac.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CostinTudor Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 super tari pozele...mersi luci ca mi-ai adus motoru la valcea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Octombrie 27, 2008 Share Postat Octombrie 27, 2008 foarteeeeeeeee TARE !!!!!!!!!!! UN TRASEU SI UN WEEKEND NEMAIPOMENIT !!!!!!! SUNT POZE MULTE FACUTE DAR VAD CA NU LE POSTEAZA NIMENI ! STEFI SI GLOBUS LA INALTIME DIN NOU ! FELICITARI !!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 29, 2008 Share Postat Octombrie 29, 2008 foarteeeeeeeee TARE !!!!!!!!!!!UN TRASEU SI UN WEEKEND NEMAIPOMENIT !!!!!!! SUNT POZE MULTE FACUTE DAR VAD CA NU LE POSTEAZA NIMENI ! STEFI SI GLOBUS LA INALTIME DIN NOU ! FELICITARI !!!!!!!! poze deseara..garantat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dri Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 poze deseara..garantat Stef, a cam trecut seara Vrem poze care sa ne aminteasca de minunatul weekend!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 Stef, a cam trecut seara Vrem poze care sa ne aminteasca de minunatul weekend!! imi cer mii de scuze..dar lucrez actualmente 12-14 ore pe zi..incerc sa le pun cat pot de repede.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENDUROSTORE Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 imi cer mii de scuze..dar lucrez actualmente 12-14 ore pe zi..incerc sa le pun cat pot de repede.. yee, yee....like we buy this shit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Noiembrie 12, 2008 Share Postat Noiembrie 12, 2008 yee, yee....like we buy this shit... jur,bre vali,jur..cand am timp in week trag tare cu traseul ptr EMD 4..,in rest m-am casatorit cu serviciul.. ca sa nu mai strige asta de la motomania..pletosu"pun ceva poze cu tot ce s-a intamplat pe acolo..traseu,accidente,papa,prieteni..un week reusit .multumesc tuturor care au fost alaturi de noi si celor de la meteo care ne-au trimis vremea asta minunata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Noiembrie 25, 2008 Share Postat Noiembrie 25, 2008 super pozee.. . mistoooo iesirea ! pacat ca sunteti asa departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate