danutza Postat Septembrie 22, 2005 Share Postat Septembrie 22, 2005 Escu@ cand posteaza danutza se simte miros de parfum,se vad urme de ruj,in schimb cand scrie danutza-stressata se simte un damf de se aude un alai de Intelegi? Fara misto,pana sa rasfoiesc mai atent forumul nu m-am prins si chiar ramasesem Baieti cu probleme la semne: asa este cunoastem.Dar eu i-am propus cand da vreodata motorul jos sa facem semne.Scula ar fi buna si in cazul asta. Bagi scula in functiune si faci semnul pe volanta. PS.Glumesc.Stressu' de cand face tuning la Ij s-a jurat ca nu mai eram eu, nu stressu! bravo Danutzei pentru cunostinte multumesc, dar sa stii ca daca nu era marele betiv si minunatele monumente ale "votcologiei" (cum spune el) rusesti nu stiam eu asta acum! Angajez mecanic pt regalat "aprinderi"... Glumeam, dar pana una alta -bravo, cu putina perseverenta chiar poti sa intelegi sistemul platesti bine? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Slick Postat Octombrie 20, 2005 Share Postat Octombrie 20, 2005 Avansul nu se regleaza la ochi !!!....cu atat mai mult la motocicleta. Eu m-am convins de lucrul asta la Dacie cand am sucit de delcou si mergea motorul impecabil....asta pana pe la 3000 de ture cand dadea sa se roteasca invers si se oprea bineinteles. Daca la Dacie nu era mare problema ganditi-va cum ar fi pe motocicleta la 30-40 Km/h sa dea motorul inapoi !!! Asa ca folositi comparatorul sau tija gradata si respectati cu sfintenie avansul recomandat de fabricant! Drum uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Horia Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator moto_comuniste Postat Octombrie 21, 2005 Share Postat Octombrie 21, 2005 Daca ai "mana formata" se regleaza si la ochi, asta am vazut-o chiar eu. Asa poate sa merga bine chiar si un IZH sau un MZ 250 cu Bosh de Mobra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate