Sari la conținut

danutza

Super Membru
  • Număr conținut

    537
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de danutza

  1. cu mana oameni buni, cu mana se strange. pe filtre scrie ceva de genul 10 nm. treci usor de 10 nm cu mana. sau 2 rotatii. de dat jos se da cu surubelnita.
  2. si tu esti poporul german? 'te...
  3. esti varza. papa ulei daca e mort semeringul dintre ambielaj si carter. si tu la fel. la 2 t fum albastru de la segmenti... HAHAHAHAHAAAAAAAAA!
  4. Frumos anul trecut, venim si anul asta. Bem!!! Da'la oamenii mai mici care nu au crescut destul nu va ganditi sa le faceti tricouri?
  5. pai daca pasuiesc supapele dau jos chiulasa, daca dau jos chiulasa nu au nici un motiv sa nu dea jos si cilindrii sa miste un pic vibrochenul si sa puna lantul nou, nedeschis. p.s. vezi ca e destul de periculoasa si de daunatoare pasuirea daca este facuta aiurea.
  6. carburatoarele se mai uzeaza, motoarele la fel, de aia exista posibilitatea reglarii lor...
  7. siguranta ta nu face 700 de ron?
  8. e in partea stanga a motorului de fapt
  9. verifica releul pompei de benzina ala e dus. cand apesi pe butonul de la demaror merge pompa dar dupa aia, cu motorul in mers nu mai merge.
  10. forteaza pe dracu'. are epurator motorul. auzi tu...
  11. fustele pistonului nu sunt unse "cu ce arunca vibrochenul" ci au niste duze prin care pompa baga ulei sub presiune. asta asa, ca idee... pentru presiunea aia in plus care oricum se creeaza in mers de la vapori si expansiunea aerului care se incalzeste exista epuratorul.
  12. Trebuie sa se aprinda stopul, evident. Intrerupatorul de la pedala de frana, nu e reglat sau e bulit
  13. true, chiar daca e un model destul de vechi are "trasaturi fizice" frumoase rau.
  14. furtun-furtune, nu furtunuri ) anyway, cele doua sticle sunt cele mai precise. principiul vaselor comunicante. nu bile-n tevi de diametre diferite, oricat de mici ar fi tolerantele din fabrici, nu vacuumetre care indiferent de cat de bune sunt tot sunt mecanice si niciodata nu o sa fie 2 la fel, nu rehaturi. 2 sticle etansate tata. nivelul e perfect egal, apa raspunde imediat la schimbari. chiar nu inteleg de ce va mai chinuiti cu tot felul de aparate care mai de care mai spumpe si nu chiar asa de eficiente indiferent de cat de "profi" par...
  15. Nu, din pacate nu conduc eu rf-ul, poate dupa ce o sa invat sa merg. Ajung jos dar e prea greoaie la manevre, nu as putea sa il misc usor pe loc, chem un pireten Asta pana te obisnuiesti...
  16. mergi incet un consum normal e de 10-11 in oras. chiar 13-14 cand tragi foarte tare de el dealtfel, daca e reglat bine poate sa ia si 5, 5 jumate. dar ma rog, trebuie sa mergi mai incet decat daciile...
  17. danutza

    Voshod

    Poate sa imi spuna cineva cotele tuturor rulmentilor (ambielaj, cutie) si semeringurilor de la voshod?
  18. puntea de dacie are 3 mufe, la care duci x,y,z. are un surub subtire care e masa si unul gros care e plus carbunii nu ai cum sa ii verifici cu siguranta fara aparat de masura, ia unul chinezesc, ieftin, 20-25 de lei, e mai mult decat suficient pt. motor. doar nu esti electronist sa ai nevoie de scule profi
  19. dar alternatorul l-ai masurat? nu de alta dar sa nu schimbi intr-o veselie relee si punti. masoara si puntea de diode, poate si aia e buna. trebuie sa conduca intr-un singur sens.
  20. nu lungi bascula, si asa ij-ul nu e tocmai manevrabil, daca mai lungesti si bascula pierzi si mai mult din manevrabilitate. manevrabilitate care iti poate salva pielea...
  21. Ce rost au discutiile astea pe un topic despre cu totul altceva?
  22. mai bine desfaci bascula, e mai sanatos si in plus ungi si rulmenii de acolo...
  23. poti sa faci pipi in telescoape. dar grija mare! sa faci in cantitate egala in fiecare! p.s. stress_L&P aici, nu danutza! oricum esti retard!
×
×
  • Creează nouă...