comunistu Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 (editat) sal as avea si eu o nedumerire cam la ce pret merge un ij planeta 5 .acte tot tot .piston nou .segmenti noi .ambielaj .semeringi .cauciucuri metzeler,vopsea metalizata rezervor lacrima super .comenzi avansate .cadrul nu este taiat .daca va intereseaza ,pretul il faceti voi ,cine da o suma omeneasca il ia .id polgaradrian .tel 0726783453 sal as avea si eu o nedumerire cam la ce pret merge un ij planeta 5 .acte tot tot .piston nou .segmenti noi .ambielaj .semeringi .cauciucuri metzeler,vopsea metalizata rezervor lacrima super .comenzi avansate .cadrul nu este taiat .daca va intereseaza ,pretul il faceti voi ,cine da o suma omeneasca il ia .id polgaradrian .tel 0726783453 chiar nu starneste interesul nimanui ? Editat Octombrie 14, 2008 de comunistu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 pacat ca arata ff bine. in poze nu se vede cat de bine merge, dar daca toate sunt ok pretul cred ca este cam la 1500 lei.bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
comunistu Postat Octombrie 15, 2008 Autor Share Postat Octombrie 15, 2008 pacat ca arata ff bine. in poze nu se vede cat de bine merge, dar daca toate sunt ok pretul cred ca este cam la 1500 lei.bafta la vanzare! da frate merge mai bine decat arata .mersi .asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grex Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 bafta la vanzare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate