Duminica Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Cum fac si eu rost de o garnitura de chiulasa la o Kawa, se poate confectiona din ceva anume. Se poate gasii una noua pe undeva? Are cineva ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 daca nu-ti iei una originala, stiu pe cineva prin rahova care face garnituri bune. 0744649183. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 UNDE MAI EXACT IN RAHOVA CA MA INTERESEAZA SI PE MINE DE AUTO ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSK Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 intersectia trafic greu cu viilor..parca...nu mai stiu sigur. cel mai bine suna-l si tu pe om si cere-i adresa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Duminica Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 daca nu-ti iei una originala, stiu pe cineva prin rahova care face garnituri bune. 0744649183. Da, merci, poate am sa il sun daca nu reusesc sa o rezolv eu, dar una originala de unde as putea sa gasesc, mai ales ca e si un model vechi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Septembrie 27, 2005 Share Postat Septembrie 27, 2005 MULTUMIM PT INFORMATIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mishu GSX Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 Incearca la Louis. Baga ochiu intr-un catalog, poate gasesti si comanzi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate