Sari la conținut

Mishu GSX

Membru
  • Număr conținut

    343
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mishu GSX

  1. NU vrei sa stii cum a fost in 2 Mai urmatoarea saptamana...
  2. Am fost in Lefkada la inceputul lunii. Intradevar este o destinatie care merita toate eforturile. Am avut cazare rezervata pe booking.com in Lygia la Mavra Studios. Conditiile sunt super ok. Am platit pentru 5 nopti 270 euro. Distantele pe insula sunt acceptabile catre oricare din obiective. Drumul l-am parcurs in doua etape, cu o oprire la Sandanski in Bulgaria, unde am avut rezervare tot pe booking la o pensiune cu 16 euro pe noapte. Si aici conditii foarte bune, mai ales ca proprietara a fost de acord sa tin motocicleta in curtea pensiunii peste noapte. Drumul se putea parcurge si intr-o etapa dar cred ca ar fi fost prea obositor, mai ales pentru sotie, care nu a mai mers pe moto de cand a nascut, adica de 6 ani. Voi pune si cateva fotografii cand imi repara romtelecomul conexiunea la internet.
  3. Iata si coburii mei dupa mici imbunatatiri. Latimea motocicletei cu coburii montati este de fix 1m. Incantat de rezultat.
  4. Am avut motocicleta despre care vorbiti intre anii 2000 - 2004. Intradevar, nu este un motor de serie, motocicleta respectiva a fost fabricata de Moto Guzzi special pentru mine.
  5. Aveam indicator de treapta la GSX-ul meu din 1985. E drept ca se poate si fara el, dar parca era mai bine cu. Si eu o mai caut cateodata pe a 7-a.
  6. Este in proiect, doar ca trebuie sa mai astepte putin.
  7. Atentie la programul Bac-ului la Tulcea - Tudor Vladimirescu. Anul trecut am pierdut aproape 2 ore pentru ca am ratat cu cateva minute plecarea Bac-ului (pleaca de la Tulcea la ore impare). De asemenea drumul pana la Chilia Veche este foarte prost, "pavat" pe unele portiuni cu pietre colturoase si ascutite (atentie la cauciucuri). Se poate merge pe diguri cu conditia sa nu fie noroi (sunt drumuri de pamant). Politia de frontiera va va opri foarte des. Sper ca sunt de folos informatiile si Drum Bun!
  8. Imi pare rau pentru ca inca nu pot confirma. In caz ca vin si nu e loc, ma voi descurca singur cu cazarea. Totusi care e locatia exacta?
  9. As vrea si eu sa ajung la Sebes weekend-ul asta, via Transalpina, insa cu masina. Ma intereseaza cam in ce stare se mai afla drumul si daca mai este plin de utilaje. Anul trecut, cand am fost cu motocicleta, portiunea de drum care traverseaza padurea din apropierea Obarsiei Lotrului era plina de noroi si sleauri adanci de la utilaje. Cei care ati parcurs de curand drumul credeti ca se pretaza la a fi facut cu un Logan?
  10. Ba merge. Dar mai rar pentru ca nu prea are cine sa stea cu juniorul.
  11. Salutare! E adevarat. Am fost plecat si nu am avut net. Imi place ideea, data si locatia, singura problema ar fi adaptarea la noul meu salariu de bugetar . Totusi cu un mic efort cred ca se poate. Prin urmare actualizam lista: 1. Fox ( un motor,prefer cort dar e ok si la hotel ) 2. Alpar, un moto, cu sau fara sotie (depinde de distanta). data in principiu e ok. 3. Dan - 2 pers pt. data de 17 4. Bogdan - in principiu...........1 moto , 1 persoana (am scris in principiu ca poate vin cu rolele, dar vin) 5. Stefan - si eu in principiu, daca nu intervine ceva pana atunci. 1 motor, 1 pers, 1 cort. 6. Mishu + sotia, in principiu la cort, 17 septembrie.
  12. E posibil sa fie ceva pensiuni in Vadu. Eu merg cu cortul. Mai vine cineva cu o duba in care putem pune ceva bagaje mai voluminoase, lemne de foc si alte acareturi, tinand cont ca toate trebie sa incapa pe langa doua motociclete enduro care vor fi si ele in duba respectiva. Daca sunt macar 7 - 8 grade noaptea nu e mare problema la cort. Totul e sa ne organizam din timp.
  13. Stai linistit. Nu te invinovateste nimeni. E evident ca ai fost si tu in eroare. Eu in weekendul ala chiar vreau sa ajung la mare daca este frumos afara. De aceea m-am gandit la Vadu.Este suficient de departe de Corbu ca sa nu ne deranjeze latratul celor de pe acolo.
  14. Nici macar exclusivisti, daramite elitisti. Sa speram ca vom avea vreme frumoasa.
  15. S-a pus problema de Corbu cu gasca vesela pentru ca cineva dintre noi a adus vorba la arc. Nu am stiut ca e vorba de elita elitelor in ale motociclismului si nici ca e o intrunire exclusivista si am cazut in capcana. Va asigur ca inteniile mele au fost bune. E totusi mai bine asa pentru ca riscam sa ne trezim pe acolo ca nuca in perete si ar fi fost si mai neplacut. Deci, Baross, eu sunt pentru Vadu pe 17. Altcineva?
  16. Chiar crezi ca am nevoie sa ma bagi tu in seama? Te consideri prea important. Ai prea multi aplaudaci si cred ca ti s-a urcat la cap. Personal te consider doar un mascarici si chiar nu imi doresc sa te cunosc. Deja ti-am acordat prea multa atentie. Sa ai o viata frumoasa!
  17. Ai interpretat gresit postul meu. Nu ma cunosti, ceea ce nu iti da dreptul sa fii arogant si ironic. Nu am de gand sa intru in polemici cu tine, dar sa stii ca atitudinea asta nu iti face cinste.
×
×
  • Creează nouă...