yakuza Postat Septembrie 25, 2005 Share Postat Septembrie 25, 2005 Salut! Am cumparat un suzuki gsx600f accidentat si poate ma ajuta careva cu ceva informatii! Unde gasesc o furca ,un far ,parbrz?! Sau eventual un motor complet fara acte la un pret ok Am auzit ca sar indrepta furci undeva pe la Satu Mare! HELP!! Sfaturi!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Septembrie 26, 2005 Autor Share Postat Septembrie 26, 2005 inafara de furca originala ce alta furca sar mai potrivi! pareri, sfaturi! is cam in plop in ale motoarelor si de asta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 3, 2005 Autor Share Postat Octombrie 3, 2005 help!!!!!!!!!!!!!! chiar nimeni nu ma baga in seama ?!!!!!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tro5 Postat Octombrie 3, 2005 Share Postat Octombrie 3, 2005 FUrca se poate indrepta si in Buc. Nu stiu unde dar am auzit. Pt far , bord, si restul mergi la un service moto sa vorbesti despre piese (asta daca nu vrei noi) sau cauta la vanzari piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yakuza Postat Octombrie 4, 2005 Autor Share Postat Octombrie 4, 2005 Ii cam departe Bucurestiu asta! Incerc sa ma descurc in zona Multmesc orcum pt. sfaturi!! Intentia conteaza!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate