Sari la conținut

yakuza

EX+
  • Număr conținut

    84
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de yakuza

  1. Ii cam naspa de prins in strug Si asta ar fi ultima varianta Dac nu altele si gata, da cam rupe la cascaval.... Sant multi care se confrunta cu chestia asta la modelul asta sa ma gandesc ca nu toti au discurile strambe..
  2. Tind sa cred ca ii o problema comuna la Hondele modelul asta... Si totusi care ii rezolvarea?
  3. da it dai seama ca nu is 8.. Ma gandesc ca a mers ala de la care am luat mobra cu placutele fier pe fier si so fi decalit in unele zone...parerea mea Da nu m-ar mira sa trepideze din alt ceva!
  4. Imi vibreaza foarte tare frana fata... Am luat mai toate in considerare sa gasesc cauza... Si am ajuns la concluzia ca ar fi ovalizate putin discurile fata..rezolvare ar fi sa schimb discurile care nu ar fi cea mai ieftina treaba, m-am gandit sa le prind in strug si sa incerc sa le rectific.. Intrebare mea este daca a mai facut cineva treaba asta si care a fost rezultatul... Multumesc!
  5. Interesant topic, vrei sa iti stie lumea nr. de telefon?
  6. Eu stiu ca ai dar ma gandesc ca pot gasi si la un pret mai jos... Nu te superi, nu? Si asa a venit iarna si deacea am timp sa gasesc oferta cea mai buna.. Daca nu apelez la tine! Bafta!!
  7. In principiu vreau sa cumpar numai pinionul sau perechea si furca!! Dar daca ii un pret bun iau toata cutia.... Alte oferte is binevenite!
  8. Caut disperat un pinion si furca de a doua pt. un cbr900rr '97 sc33 Noi sau sh! Scuzati ca nu am pus topicul la piese de schimb dar ii o treaba urgenta... Dilimanul de la care am luat-o sa dat pe o roata pana a rupt-o Poate stie cineva si numarul la reprezentanta Honda....
  9. Stiam ceva de unul in Botosani... Stie cineva?? Ca nu stiu daca ajung cu mobra pana la Iasi...
  10. Am o rugaminte! Cine stie un service sau vreun meserias mai serios in zona Sucevei, Botosani sau prin jur pentru un reglaj de carburatoare ca nu mai le dau de capat!! Muntan mult!!
  11. Aceeasi chiestie am patit la inceputul iernii! Pornea doua secunde si ce oprea si tragea niste rateuri in tobe de zici ca trageam cu tunul! Pana n-am scos bujiile si le-am uscat n-a pornit neam! Asta-i adevarul cu gxf se inneaca repejor.... Faza frumoasa a fost cand am dat carburatoarele jos...un mal unsuros in ele exact pe jigleoare! O spalare amanuntita, suflate si acu merg brici!! Am pus si doua filtre ca sa nu mai am probleme!!! Spor la treaba!
  12. PRET???? NU MAI TINE LUMEA IN TENSIUNE!
  13. O intrebare cred tampita din partea mea: La ce ii bun dynojetul, cam cat costa si cum se monteaza? Nu imi dati linkuiri cu siteuri, as vrea sa stiu de la cineva care foloseste! Iertati-mi nestiinta!!
  14. Ia uite ce am gasit pe un site! Si un tabel cu codul pt. marimea rotii! Si asta!
  15. L-am vazut si eu pe ala , da nu mi-am batut capu sa vad pt. ce e! Mersi mult!!
  16. Da-mi si mie un cod Louis pentru magnetul ala special, ca ma macina problema. Vineri trec pe la Louis si daca gasesc imi cumpar!!
  17. Pai am mai spus! Am dat 12e la reducere si mere pana la aproape 300km/h. La mine ii cam mult pentru "bestioara" mea!! Multumesc pentru lamuriri, saritori baieti!!!
  18. Ce vorbiti!! Tre pus senzorul foarte precis, ca distanta desfasurata a rotii sus ii mai mare ca jos laga butuc, nu?
  19. Pai in cutie este un fel prospect cu niste instructiuni, trebuie bagat un cod aflat dintrun tabel in functie de marimea jantei!! La mine problema-i ca am jante turnate, naspa, nu stiu cum sa-l montez..... Deci prin urmare tre montat cat mai sus pe spita,nu?
  20. Normal ca nu! Modelul asta ii pana in 96! Ma mir ca nu ia pus 120 cp, insa pretul nu-i rau!! Apropo, ma numar si eu printre posesorii de gsxf-uri!!
  21. Vreo 12 euro la reducere!! Treaba e ca sezorul ce trebuie prins pe janta are locas pt. spita!! Daca l-as lipi de janta nu stiu daca ar rezista la turatia jantei!! Poate ma lumineaza cineva care si-a montat asa ceva!! Merge pana la 270km/h, cand l-am cuparat puteam alege intre acesta si unul pana la 245km/h! Nu stiu ce sa mai cred, doar nu l-am luat dintrun magazin de biciclete si nici nu mai gasesti la Louis alte accesorii pt. biciclete!!
×
×
  • Creează nouă...