Pinkish Postat Octombrie 17, 2008 Share Postat Octombrie 17, 2008 Sambata dupa amiaza merg la Bran pe traseul Cheia, Brasov, Rasnov. Duminica la pranza plecare spre Valcea, Dragasani, Slatina, Pitesti, Bucuresti. Ceva amatori de asemenea plimbare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 cu mobra sau conserva? vreo ora / punct de plecare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 cu mobra sau conserva? vreo ora / punct de plecare? Cu mobra evident... Pe la 4 plecarea nu e ora fixa, stabilim impreuna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mih Postat Octombrie 18, 2008 Share Postat Octombrie 18, 2008 Daca intentionai sa pleci in max 1 h veneam si eu altfel eu voi pleca pe transalpina in aprox 1h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pinkish Postat Octombrie 18, 2008 Autor Share Postat Octombrie 18, 2008 Daca intentionai sa pleci in max 1 h veneam si eu altfel eu voi pleca pe transalpina in aprox 1h Ok, asta e. Asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate