Sari la conținut

Pinkish

Membru
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2007
  • Numar Moto
    If 10 MBT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Cagiva Elephant Fazer FZ6S

Pinkish's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cu mobra evident... Pe la 4 plecarea nu e ora fixa, stabilim impreuna.
  2. Sambata dupa amiaza merg la Bran pe traseul Cheia, Brasov, Rasnov. Duminica la pranza plecare spre Valcea, Dragasani, Slatina, Pitesti, Bucuresti. Ceva amatori de asemenea plimbare?
  3. Deci? 11 cred ca ramane ca nu a mai confirmat nimeni.
  4. Maine fiind Paste ... nu vreti mai bine la 12 ... parca e mai bine sa fim odihniti bine . Dar asta e toata gasca? Doar 3? Unde sunt restul care se anuntau? Initiatorii topic-ului?
  5. La Benzinaria MOL (inainte de macdonald's) imediat dupa podul Otopeni? Se mai anunta cineva? Evident in cazul in care o sa fie vremea favorabila.
  6. Nu fura ... pompa sare cand ajunge benzina in nas. Nici eu nu bag mai mult de 13 litri, dar alimentez cand clipeste ultima linie de alimentare (am model 2007). Intra 19 litri dar trebuie sa fie rezervorul uscat si sa torni din bidon. Am facut eu proba. Pompa nu vrea sa alimenteze daca incerci sa torni de sus, numai daca bagi stutul in rezervor si atunci cand ii ajunge benzina in nas, opreste, desi ar mai intra vreo 2 litri.
  7. Ok, Duminica plecare la 11-12 propun eu ... si directia: CHEIA
  8. De acord cu muntele! Celebra Cheia ?
  9. Deci suntem doar noi 2 ... Mai bine decat 1
  10. M-as baga la o plimbare, decat sa ma indop cu oua ... Poate Cheia?
  11. N-am inteles exact ce am intrebat: "ce vehicul, la ce ora, unde se opreste?". Nu cred ca am fost prea ambiguu! Poate stie altcineva sa raspunda ...
  12. Ce inseamna "transport spre home"? ce vehicul, la ce ora, unde se opreste?
  13. Salut, am vazut topicul asta cam tarziu ... deschisesem deja altul, dar vreau si eu sa ma alatur la plimbari in grup. ID mess: adi_bizgan, daca vreti sa ma adaugati si pe mine
×
×
  • Creează nouă...