fhchth Postat Septembrie 26, 2005 Share Postat Septembrie 26, 2005 saut daca e cineva interesat mai avem un loc in mashina se merge pe la marea nordului poloia apoi berlin la un tip carese ocupa de indian apoi la tirg care e perioada 7-9 benzina cu carte vedre 150eu iar intrarea la tirg e 20 cine e interesat plecam pe 3-4 octombrie tel 0722682227-basty Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Septembrie 29, 2005 Share Postat Septembrie 29, 2005 saut daca e cineva interesat mai avem un loc in mashina se merge pe la marea nordului poloia apoi berlin la un tip carese ocupa de indian apoi la tirg care e perioada 7-9 benzina cu carte vedre 150eu iar intrarea la tirg e 20 cine e interesat plecam pe 3-4 octombrie tel 0722682227-basty bagamas picioru eu voi fii in germania pe data de 13 pina in 15,futui ce ciuda imi este mai basty si chiar nmu am cum sa vin pe data de 7 o sati mearga mobilul in germa? am sa te sun cind esti acolo...ok salut ma intereseaza pe mine anumite chestii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate