CazyRO Postat Septembrie 28, 2005 Share Postat Septembrie 28, 2005 1. Din ce stiu eu, cred ca modelul Aprilia SR 50 R este in 2 timpi, daca este asa, cum se face amestecul benzina - ulei? Direct in rezervor sau are tank separat de ulei si benzina? Sub sha am 2 rezervoare: unul pt. benzina fara plumb iar al-2-lea pt. ulei. Banuiesc ca motorul isi face singur amestecul benzina-ulei. Daca gresesc corectati-ma. 2. De curand am citit pe forum la aprilia ca se face schimb de ulei la cutia automata. Voi ce stiti? 3. Am facut pana la cauciucul spate si nu stiu cum se da roata jos. Poate ma ajutati cu un manual sau ceva. 4. Am incercat sa desfac suruburile de la roti si am observat ca nu se potrivesc cheile clasice. Ma gandesc ca sunt suruburi in inch si nu in sistemul metric. (De exemplu cheia de 16 e prea mare si cea de 15 e prea mica. Daca fortez stric suruburile). Ce stiti de treba asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Septembrie 30, 2005 Autor Share Postat Septembrie 30, 2005 Am rezolvat problemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
korectu Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 deci cica ai ungere separata la astea in 2 t ..le bagi separat insa inainte de a ajunge in motor se amesteca nush unde..cred ca la cele pe injectie ii diferit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate