aLiAss Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 felicitari ca ai avut curajul sa pleci intr-o asa "expeditie" ... te invidiez Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosmin_radulescu0175 Postat Decembrie 20, 2009 Share Postat Decembrie 20, 2009 Cheltuiala: 10% din pretul unui apartament de 2 camere (aici intra si motorul si avioanele pentru zburatul lui peste garle). Presimt ca o sa mi se ridice din nou parul in cap, in fata unor texte de genul: "Pai daca aveam si eu bani.. faceam si eu." Este evident ca daca cineva vrea sa faca o calatorie de genul asta, gaseste si resursele necesare. Eu n-am dat in cap, n-am furat, n-am primit banii de la parinti, n-am avut sponsori. Am muncit pentru a-mi putea duce la bun sfarsit calatoria. Da, trebuiesc facute niste sacrificii. Trebuie sa-ti risti slujba, sa-ti mai iei cate o bere de la gura, sa mai renunti la "alte placeri".. dar.. se poate!!! Bun sper ca am lamurit-o cu banii. Acum.. texte la poze.. ar cam trebui sa scriu o carte:), am trait destul de multe in calatoria asta. O sa incerc sa mai detaliez din cand in cand, desi in prima faza as lasa "pozele sa vorbeasca" . Probleme: au fost cateva (mai ales de natura tehnica, a trebuit sa desfac motorul de cateva ori, in Kazachstan, Vladivostok si Alaska) dar s-au rezolvat toate. Daca vrei sa mergi inainte.. gasesti solutii Cum ai reusit sa zbori cu motorul peste "garla"? Care e procedura pentru a transporta un motor pana in State si cam cat costa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cs-marius-b Postat Decembrie 22, 2009 Share Postat Decembrie 22, 2009 Un om care tace si face... Felicitari si sper sa nu le lasi balta,la anul alta tura de proporti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bob66 Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 d-abia acum am descoperit si eu pagina asta ) f tare calatoria, felicitari. din pacate cam scurt timpul (inteleg ca ai avut la dispozitie 3 luni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondini Postat Decembrie 30, 2009 Share Postat Decembrie 30, 2009 Intradevar NO COMMENT!! Tot respectul pentru ceea ce ai reusit sa realizezi.....pentru mine ar fi o ocazie in viata sa reusesc sa fac un asemenea tur cu motocicleta. Mai asteptam poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate