Rareshamico Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 salut,cine are piese de aprilia SR...carene etc,modelu:racire pe apa,disc fata spate,far lupa,carburatie lasati nr de tel sau id-ul de mess Scuze pentru adaugarea topicului haideti fratziilor nu ma ajutati? astept raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat Octombrie 26, 2008 Share Postat Octombrie 26, 2008 ROG STERGEREA TOPICULUI. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rareshamico Postat Octombrie 28, 2008 Autor Share Postat Octombrie 28, 2008 ROG STERGEREA TOPICULUI. ms sorin >< oricum am si eu o intrebare...unde e senzoru de apa "temperatura" ca nu imi indica temperatura si nush ce sa fac:-?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawasakimann Postat Octombrie 30, 2008 Share Postat Octombrie 30, 2008 am eu carene de sr de fata si de spate si stopuri .... maniac_biker_46* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate