Annone Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 toata lumea si`a facut treaba, mai ales soimu si stripperul v`am claxonat inainte de Carefour cand a cazut motorul in duba dar nu v`ati oprit asa ca am luat`o spre casa. apropo de raceala... am febra C4SpEr asta e pentru tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazydriver Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 A ....! Apropos, cum ati ajuns? Nu v-ati oprit sa ne saluta ! Nu mai puteam sa ne oprim, inainte de intrarea in C-ta una din chingi a cedat si a cazut motoru. Am facut dreapta pe varianta sa ajungem fara alte evenimente acasa. Sper sa nu ramana cu sechele KIS-u. Si o poza sa nu fie postul prea trist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Nu mai puteam sa ne oprim, inainte de intrarea in C-ta una din chingi a cedat si a cazut motoru. Am facut dreapta pe varianta sa ajungem fara alte evenimente acasa. Sper sa nu ramana cu sechele KIS-u.Si o poza sa nu fie postul prea trist. bietul kis...biata ancutza... bai, ce naspa...are ceva?adica, carene sparte/zgariate etc?de la cazatura??? uoffff, a fost calatorie cu peripetii pt kis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Bravo la toti participantii...repercursiunile mersului pe asa vreme or sa apara intr-un an doi!Oricum,laudabila initiativa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Bravo la toti participantii...repercursiunile mersului pe asa vreme or sa apara intr-un an doi!Oricum,laudabila initiativa! cred ca in sange inca mai am cuburi si ca sa nu vorbesc de cei care au facut dublul distantei pe care am facut o eu dar sper fi meritat...eu zic ca da ntz ntz...nu s deloc multumita. Gelu nu si a facut treaba, asta e clar. sau aparatul a inghetat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XBR Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 deci te rugam frumos...nu ita ca gelu e un free rider asa ca o sa isi faca treaba ...insa cand o sa vrea el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 deci te rugam frumos...nu ita ca gelu e un free rider asa ca o sa isi faca treaba ...insa cand o sa vrea el.... prea tare=)) asteptam, atunci, na...sa si faca aparatul treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 nu sunteti normali, ati ramas cu sechele o sa fac alergie la "si`a facut treaba" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 deci te rugam frumos...nu ita ca gelu e un free rider asa ca o sa isi faca treaba ...insa cand o sa vrea el.... Corect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ntz ntz...si a facut treaba, dar pe jumatate...vrem si restul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 m`am strambat eu la aparat nu vezi si s`a spart obiectivul voi chiar credeati ca la Slobozia ne`a facut poze? eu zic ca facea misto de noi hai Gelutzu baga pozeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 m`am strambat eu la aparat nu vezi si s`a spart obiectivul voi chiar credeati ca la Slobozia ne`a facut poze? eu zic ca facea misto de noi hai Gelutzu baga pozeeee eu cred ca nu s a mai concentrat aparatul de la fumul de la gratar... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ... gata?asta a fost tot? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 m`am strambat eu la aparat nu vezi si s`a spart obiectivul voi chiar credeati ca la Slobozia ne`a facut poze? eu zic ca facea misto de noi hai Gelutzu baga pozeeee Vai da ce bine ma cunosti ! MerCiuc. Hm ! Rabdare fratilor ca abea mai rezist.Mare minune daca le bag pe toate in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi.p Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ce nebunie e pe forum online : adi.p, G0055, anna_125, ar_constantinescu, pyro_rs, red_apple Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ohhhoo, gelu si a facut treaba!!! more, more le: ce fatza de sconcs am.=)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ...si uite asa a ajuns KIS-ul meu VEDETA!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ch-g Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Gata ca m-a luat cu ameteli. Daca mai vreti mai facem data viitoare... daca va exista o data viitoare desigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 ...si uite asa a ajuns KIS-ul meu VEDETA!!! esti cu motz... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 17, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 17, 2008 Gata ca m-a luat cu ameteli. Daca mai vreti mai facem data viitoare... daca va exista o data viitoare desigur. da da cu siguranta va exista multumim Gelu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 multumim!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
haste Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 (editat) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))) acuma vad ce si`a facut george la moto, ce`a fost kawa , dar ce`o sa fie vt`u ))) prea tari coarnele alea LE: ce model de moto este nakedu ala albastru ?? Editat Noiembrie 17, 2008 de haste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate