G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai d ece o bagi la hibernare asa devreme? de sapt viit se va mai incalzi..... din ce tara tastezi tu?) ce ai,man???ai innebunit de tot???nu mai pun curu`pe sa decat la 20grade!!!CLAR!:)vreau sa imbatranesc si eu ...daca mai apuc:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 gata? nu ne mai plimbam sambata??? ... eu nu pot sa ma abtin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 gata? nu ne mai plimbam sambata??? ... eu nu pot sa ma abtin te mananca, a?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 te mananca, a?! da ce are? vremea e buna sambata... maxime de 17°C de duminica nu mai zic acelasi lucru.. max 4°C deci MA PLIMB . voi stati in casa si crosetati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 da ce are? vremea e buna sambata... maxime de 17°C de duminica nu mai zic acelasi lucru.. max 4°C deci MA PLIMB . voi stati in casa si crosetati de craciun, cand iti voi darui un bluzon, nu o sa mai arati limba:D =)) vremea rea isi face treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 La cererea publicului, cu toate ca aveti la poze............ cam strang hainele Ana ... de la frig? cedeam ca la mare e sezonul mai lung... bagati si voi cate un vin fiert inainte sa mergeti la plimbare [quote name='dorisbforzainter' credeam scz de greseli una din asta: apoi o tura cu motoreta si tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 cam strang hainele Ana ... de la frig? cedeam ca la mare e sezonul mai lung...bagati si voi cate un vin fiert inainte sa mergeti la plimbare [quote name='dorisbforzainter' credeam scz de greseli una din asta: apoi o tura cu motoreta si tot asa pai eu n-am incheiat sezonul, ies sambata, dar fara vin ca a fost destul la Slobozia.. ,iar Elenush a zis ca sta in casa si imi croseteaza bluza, Anca imi face ciorapei, Victor niste manusi, Ted... nush ce`mi face, probabil nu le are cu crosetatul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pai eu n-am incheiat sezonul, ies sambata, dar fara vin ca a fost destul la Slobozia.. ,iar Elenush a zis ca sta in casa si imi croseteaza bluza, Anca imi face ciorapei, Victor niste manusi, Ted... nush ce`mi face, probabil nu le are cu crosetatul ted nu e nevoie sa croseteze, probabil presteaza altfel de servicii..spre norocul tau:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 ted nu e nevoie sa croseteze, probabil presteaza altfel de servicii..spre norocul tau:D da nu croseteaza, impleteste dar... gata ca oricum suntem off de muuult, ca fete n`au mai aparut pana la urma ma plimb singura sambata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 da nu croseteaza, impleteste dar... gata ca oricum suntem off de muuult, ca fete n`au mai aparut pana la urma ma plimb singura sambata? nu esti atenta deloc... nu ma refeream la impletit...ma refeream la plimbat cu moto...ca tot te plangi ca n ai cu cine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 nu esti atenta deloc... nu ma refeream la impletit...ma refeream la plimbat cu moto...ca tot te plangi ca n ai cu cine... bine bine il racolez restul ... niste batranei dar mi`e drag de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 bine bine il racolez restul ... niste batranei dar mi`e drag de voi fratiorul meu va saluta...ne e dor de voi....na, v ati facut treaba Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 eu am iesit ieri si azi la plimbare.. nimeni.. deci sambata care cum unde cand ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 eu am iesit ieri si azi la plimbare.. nimeni.. deci sambata care cum unde cand ? bai fly, tu tii neaparat sa ocupi locul in spital la batranete??n ai auzit de reumatism? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XBR Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate... eu am iesit ieri si azi la plimbare.. nimeni.. deci sambata care cum unde cand ? sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate... paote ne vedem la un vin fiert la o poveste pe undeva...ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Annone Postat Noiembrie 19, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 19, 2008 sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate... paote ne vedem la un vin fiert la o poveste pe undeva...ce ziceti? adica "vinul reloaded" sau "vinul partea II" ? mai motociclismul se rezuma la plimbari, nu la beutura off, beti si crosetati dar dupa plimbare vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 sincer as veni si eu daca as avea cu ce...dar din pacate... paote ne vedem la un vin fiert la o poveste pe undeva...ce ziceti? pe Braite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XBR Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 pe Braite pe Braite la anu.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
airman Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) bai fly, tu tii neaparat sa ocupi locul in spital la batranete??n ai auzit de reumatism? la batranete ma retrag intr-o pensiune cu reomatism si parkinson dar pana atunci sunt free rider cat pot de mult Editat Noiembrie 19, 2008 de airman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 la batranete ma retrag intr-o pensiune cu reomatism si parkinson dar pana atunci sunt free rider cat pot de mult loooooooooooooooooooooooooool reumatismul o sa si faca treaba, bai fly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 La vin fiert pot veni cu voi, chiar nu vad cu ce as putea sa va incurc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 La vin fiert pot veni cu voi, chiar nu vad cu ce as putea sa va incurc ancutzule....cand mai dormim impreuna???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ar_constantinescu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 ancutzule....cand mai dormim impreuna???? Sigur ti-am facut eu ceva...,dar ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G0055 Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 Sigur ti-am facut eu ceva...,dar ce? nush...si o fi facut vinul treaba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soimu Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 nush...si o fi facut vinul treaba? opaa...ma primiti si pe mine?...nu de alta dar cu gelu am simtit singuratatea in doi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate